Niche parfimerija WIDIAN Velvet Collection: Delma i Liwa

WIDIAN Velvet Collection: Delma i Liwa

03/14/17 07:20:19

od: Sandra Raicevic Petrovic

 

widian velvet collection


Još dva atraktivna izdanja lansirana iz Widian kuće povešće nas na orijentalno olfaktorno putovanje i proslaviti susret istoka i zapada. Reč je o novoj kolekciji WIDIAN VELVET COLLECTION koja nastupa sa mirisima DELMA i LIWA, poigravajući se svim našim čulima. Velvet kolekcija upotpunjava parfemski dijapazon Widian kuće koji je do sada plenio pažnju kolekcijama Black i Gold, kao i posebno kreiranim limitiranim izdanjima.
 

widian velvet collection


Atraktivne bočice Widian kolekcije inspirisane arhitekturom Sheikh Zayed Velike džamije i igrom svetlosti i senki sa novim izdanjima prelivaju od crne ka bordo i crvenim nijansama čineći ih još privlačnijim i lepšim. Nove kompozicije zasnivaju se na miksu tradicionalnog i modernog arapskog stila aludirajući na somotne nijanse, bogatsvo i luksuz u svakom smislu.

 


 

Miris DELMA inspirisan je ostrvom Delma koje se nalazi u srcu arapskog zaliva u Abu Dhabi-u, UAE. Slojevita kompozicija mirisa u gornjim notama spaja mandarinu, breskvu, bergamot i heliotrop, čije voćne nijanse oplemenjuju cvetni buket jasmina, frezije, geranijuma začinjenih muškatnim oraščićem. Osnova kompozicije doprinosi dubini i somotnom doživljaju, kombinujući pačuli, šafran, vanilu, kožu, drvo i marshmallow.
 

widian delma

widian delma

WIDIAN
VELVET COLLECTION

DELMA


edition 2017


mandarina, breskva,
bergamot, heliotrop

jasmin, frezija,
geranijum, muškatni oraščić

pačuli, šafran, vanila,
koža, drvo, marshmallow

widian delma box


Drugi novitet koji predstavlja kolekciju Velvet je miris LIWA inspirisan istoimenom oazom Liwa lociranom u srcu Empty Quarter pustinje u srcu Abu Dhabi-ja. Njegova kompozicija zasniva se na zadimljenim ružinim nijansama na toploj, drvenoj podlozi i poklanja magičan blend tamjana i cvetova Sahare. Kompozicija se otvara notama jasmina, šafrana, bergamota i artemisije za kojima slede amber, bele ruže i geranijum. Osnova nudi blend kedra i pačulija, oplemenjen sandalovinom i tamjanom.
 

widian liwa

widian liwa

WIDIAN
VELVET COLLECTION

LIWA


edition 2017


jasmin, šafran,
bergamot, artemisija

amber, bele ruže,
geranijum

kedar, pačuli,
sandalovina, tamjan

widian liwa box

Kako se navodi iz brenda WIDIAN (www.widian.com), mirisi će se uskoro naći u prodaji.

 

Izvor: Widian press release

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: