Niche parfimerija Viktoria Minya Travel Size Collections

Viktoria Minya Travel Size Collections

11/24/16 06:59:32

od: Sandra Raicevic Petrovic


Pred nastupajuće praznike Viktoria Minya predstavlja dva seta za sve one koji žele da uživaju u više njenih mirisa ali i da poseduju manje količine u bočicama koje mogu nositi na putovanja ili u torbici.

Kolekcija parfema mlade i talentovane parfimerke Viktoria Minya pokrenuta je 2013. godine prvim mirisom Hedonist za kojim su lansirani i Hedonist Rose, Hedinist Iris i Hedonist Cassis. Kao posebno izdanje (i meni omiljeno) inspirisano i blisko povezano sa Viktorijinim mađarskim poreklom i čuvenim mađarskim vinom Tokaji Aszu predstavljeno je 2014. godine u bočici oblika vinske boce i nazvano Eau de Hongrie.U novembru 2016. godine Viktoria predstavlja dve varijante poklon setova: jedan od njih sadrži svih pet mirisa kolekcije dok drugi set sadrži tri Hedonost izdanja.

"Po prvi put predstavljamo svih pet mirisa u luskuznoj kutiji uključujući kultni Hedonist, Hedonist Rose - jedinstveni i delikatni Rose Soliflore, Hedonist Iris - omiljeni miris umetnika širom sveta, Hedonist Cassis - naš mladalački eliksir i Eau de Hongrie - odu izvanrednom Tokaji vinu" - objašnjava Viktoria Minya.

Set sa svih pet mirisa predstavlja transparentne cirkularne staklene bočice u Hedonist stilu, sa kristalima unutar svake od njih. Boje kristala iste su kao i one u klasičnim bočicama od po 50ml dok je Eau de Hongrie miris bez kristala, tečnosti zlatno žute boje. Bočice su polegnute na crnu podlogu i upakovane u kutiju sa printom zmijske kože. Sve bočice su izrađene sa sprejom i sadrže mirise u količini od po 15ml. Cena seta 5 PIECES TRAVEL SIZE COLLECTION je EUR 159.

Set sa tri bočice izdvaja Hedonist edicije i to prvi Hedonist, Hedonist Iris i Hedonist Cassis. Bočice su takođe dostupne u količini od po 15ml svaka sa prepoznatljivim kristalima koji karakterišu kolekciju Viktoria Minya-e. Cena 3 PIECES TRAVEL SIZE COLLECTION je EUR 119 i može se nabaviti na online prodavnici zvaničnog sajta viktoriaminya.com

 

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: