Novosti Victoria`s Secret Tease Flower

Victoria`s Secret Tease Flower

02/16/17 07:05:16

od: Sandra Raicevic Petrovic

victorias secret tease flower

Kao najava proleća i vedrih, sunčanih dana, Victoria's Secret lansira novu parfemsku vodu Tease Flower praćenu parfimisanim kolekcijom za negu tela dizajniranom u istom stilu kao i bočica mirisa. Kompozicija je krerana da ponudi prolećne vibracije, svežinu zelenila, mirise prvih cvetova i prijatnu toplinu sunčevih zraka. Cvetovi na bočici dočaravaju procvalu prolećnu baštu dok atomizer jarko ružičaste boje aludira na mladalački duh, dinamiku i slatkoću cvetne kompozicije.

victorias secret tease flower

Miris Tease Flower Eau de Parfum sadrži ušećerene orhideje, cvetni buket lala i šlag krem od vanile. Miris dolazi u dve količine: 50ml Eau de Parfum i 100ml Eau de Parfum a ukoliko ga nosite na putovanja, u pakovanju je i specijali zatvarač koji će obezbediti da ne prolijete miris iz bočice.

victorias secret tease flower

VICTORIA'S SECRET TEASE FLOWER

edicija 2017
cvetni miris

ključne note: ušećerena orhideja, lale, šlag krem vanile

Za ljubitelje setova Victoria's Secret pripremila je Tease Flower set koji sadrži 50ml EDP, minijaturu od 7.5ml EDP, losion za telo od 100ml i gel za tuširanje od 100ml. Set je dostupan po ceni od $70.

 

Asortiman Tease Flower kolekcije uključuje i Tease Flower Fragrance Mist od 250ml po ceni od $25, losion za telo od 200ml po ceni od $25 i roll on bočicu od 7ml EDP po ceni od $10. Kolekcija je već u prodaji na zvaničnom sajtu victoriassecret.com

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Novosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: