Novosti Tommy Hilfiger Hilfiger Man Sport

Tommy Hilfiger Hilfiger Man Sport

02/22/12 03:09:04 (2 komentara)

od: Sanja Pekić

Trend sportskih mirisa koji je zavladao 2012. godinom nastavlja se i potvrđuje novim izdanjem kuće Tommy Hilfiger - Hilfiger Man Sport. Nova varijanta Hilfiger Man Est. 1985 mirisa nudi muškarcima svježinu i energiju akordima citrusa, voća, drveća i aromatičnog bilja.  

Hilfiger Man Sport, opisan kao citrusno – orijentalni miris, započinje notama đumbira, ananasa, mandarine i artemizije. Srce se razvija akordima geraniuma, lavande i čempresa. U bazu su sandalovina i amber.

Gornje note: đumbir, ananas, mandarina, artemizija
Srce: geranium, lavanda, čempres
Baza: sandalovina, amber

Miris je dostupan od aprila 2012. kao Eau de Toilette.  
 Prethodna Novosti Naredna


Advertisement

just_klokan
just_klokan

Ko je za to da bojkotujemo i kamenujemo sve mirise i sve kuce koje izbacuju "nova" izdanja koji u nazivu imaju sport ili summer neka digne tri prsta :) Aman dokle vise reformulisanje starog na losije i neinventivnost u novom ? Moze li neko da zamisli Antaeus, Fahrenheit i M7 sport ?

Feb
22
2012
Pantelija
Pantelija

Mislim da ce 2012 svaka respektabilna i manje respektabilna parfemska kuca na trziste izbaciti parfem sa prefiksom "Sport".Skepticno posmatram sve Sport edicije i ne uocavam velike razlike u notama,i pitam se do kad ce nas bombardovati sa trivijalnim parfemima ovog tipa???

Feb
22
2012

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: