Niche parfimerija Tom Daxon Magnolia Heights

Tom Daxon Magnolia Heights

05/17/16 14:30:08

od: Sandra Raicevic Petrovic

Sveža i zelena magnolija sa delikatnim muževnim obrtom i egzotičnim kremastim buketom, novi je miris kolekcije Tom Daxon. Kompozicija je osmišljena da interpretira beskrajne drvorede magnolije, percepirajući ih u punom cvatu, sa elegantnim i bogatim laticama, ističući njene delikatne zelene i voćne aspekte uvođenjem gardenije i jasmina sambac. Muževna oštrina dolazi od kedra koji se topi u slastima i egoztičnim nijansama ylang-ylanga kreirajući olfaktornu sliku kremastih i mesnatih latica prekrasnih cvetova magnolije.

Kompozicija TOM DAXON MAGNOLIA HEIGHTS se otvara gardenijom, zelenim i elegantnim notama lista ljubičice i ylang-ylangom, najavljivajući magnoliju u srcu kombinovanu sa cvetovima jasmina sambac. Osnova nudi kedar i svilenkasti mošus kao potpis zeleno-cvetnom mirisu. veoma delikatna, prolećna kompozicija ima za cilj da istakne krhkost i lepotu cveta magnolije, njenih latica i svežih, zelenih aroma.

 

Kako se navodi, Magnolia Heights je lansirana kao deseti miris kolekcije Tom Daxon i na njenoj kompoziciji rađeno je duže od dve godine. Parfimer kompozicije je Tom Daxon, koji uspeva da osvežavajuće i zelene aspekte cveta obogati egzotičnim i tropskim nijansama cvetnog buketa ylanga, gardenije i jasmina sambac. Specifična lepota krije se u mirisu prolećnog vazduha koji treperi od zelene svežine suptilno obogaćen svilenim mošusnim tragom.

 

TOM DAXON MAGNOLIA HEIGHTS
edition 2016

gardenija, list ljubičice, ylang-ylang
magnolija, jasmin sambac
kedar, mošus

 

Miris Magnolia Heights dolazi u istoj formi bočice kao predhodna izdanja Tom Daxon-a u količini od 50ml Eau de Parfum, a može se nabaviti po ceni od 105 funti na zvaničnom sajtu brenda Tom Daxon.

 

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: