Niche parfimerija Tiziana Terenzi Harrods Exclusive: Oud Alshain, Oud Nihal, Oud Tarazed, Oud Wasat

Tiziana Terenzi Harrods Exclusive: Oud Alshain, Oud Nihal, Oud Tarazed, Oud Wasat

09/01/16 09:34:07

od: Sandra Raicevic Petrovic

TIZIANA TERENZI lansira luskuznu kolekciju od četiri mirisa inspirisanu dragocenim oudom, arapskom parfimerijom i predelima ekskluzivno za Harrods u Londonu. Mirisi nose imena Oud Alshain, Oud Nihal, Oud Tarazed i Oud Wasat i dolaze u prepoznatljivim, atraktivnim bočicama iste forme kao Luna kolekcija, ovoga puta kompletno izvedena u boji zlata.

Instagram photos by Tiziana Terenzi / Paolo Terenzi

Oud Alshain ponudiće skup svežih orijentalnih nota u zagrljaju drvenih nota i skuponecog ouda. Kompozicija se otvara svežim notama i nerolijem, umiksanim sa kožom i mednim i slatkim osmantusom. Srce uvodi puderasti veo korena irisa u savezu sa ružom, geranijumom i kedrom, polegnutim na mošusu, životinjskim notama, pačuliju i amberu. Dragoceni oud kreira specifični potpis kompozicije.

sveže note, koža, neroli, osmantus
kedar, koren irisa, geranijum, ruža
mošus, pačuli, amber, oud, životinjske note


 

Oud Nihal pokloniće esencije izlazska sunca u pustinji kada prvi sunčevi zraci lagano zagrevaju peščane dine a njihova neodoljiva svetlost obasjava beskrajni peščani krajolik. Izlazak sunca opisan je svežinom cvetova ruže i Bourbon geranijuma koje lagano zagrevaju gurjum i oud u srcu. Osnova kompozicije zasniva se na belom oudu, pačuliju, cypriolu i mošusu.geranijum, ruža
gurjum, oud
beli oud, pačuli, cypriol, mošus

 

Oud Tarazed je kontrast Oud Nihalu. Kompozicija reflektuje misterioznu i senzualnu noć u pustinji a zasniva se na igri senki i nijansi. U otvaranju su crni biber, limun, šafran, kardamon i ebonovina za kojima slede ruža, biber, karanfil, božur i kamelija. Osnova je topla, izazovna i tamna od ouda, kašmir drveta, tamjana, labdanuma, benzoina i karamele i kože.

crni biber, limun, šafran, kardamon, ebonovina
ruža, biber, karanfil, božur, kamelija
oud, kašmir drvo, tamjan, labdanum, benzoin, karamela, koža

 

Oud Wasat će ponuditi neobičnu orijentalno citrusnu kompoziciju praćenu cvetnim notama i egzotičnim začinima. Miks bergamota, ruže, grejpa i geranijuma u visokim notama nadvijaju začinske note kardamona, bibera i bobica kleke, ojačane kedrom i tamjanom. Osnova ističe oud ugrejan amberom, pačulijem, cypriolom, mošusom, heliotropinom i sandalovinom.

bergamot, ruža, geranijum, grejp
kardamon, biber, bobice kleke, kedar, tamjan
amber, pačuli, cypriol, mošus, heliotropin, sandalovina

 

Mirisi kolekcije TIZIANA TERENZI HARRODS EXCLUSIVE dostupni su u količini od 100ml Perfume Extrait po ceni od 250 funti samo u Harrods-u!

 

 

    

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 

 

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: