Niche parfimerija Sospiro Erba Gold Exclusively for Selfrigdes

Sospiro Erba Gold Exclusively for Selfrigdes

12/16/16 10:09:28

od: Sandra Raicevic Petrovic

 

Žuta boja joj stoji kao salivena! Erba Gold, specijalna edicija kreirana ekskluzivno za Selfridges u Londonu upotpunjava Sospiro kolekciju ističući se kako atraktivnom bočicom tako i blistavošću italijanskih citrusa i sočnog voća.

Sospiro Erba Gold

SOSPIRO ERBA GOLD ponavlja oblik elegantnih bočica Sospiro linije koje prepoznajemo po zavodljivoj nijansi ljubičaste boje i zapušačem boje zlata dizajniranom da predstavi leptirova krila u letu. Tokom razvoja brenda, kolekciji su priključena i izdanja u crvenim bočicama, u sjajno crvenoj bočici (Rosso Accento) i presvučenoj somotom (Wardashina / Rosso Afgano), plave boje somota (edicija Andante), zelene boje Verde Accento i sa kristalima (limitirane edicije Purple Accento i Sospiro Anniversary sa kristalima). Takođe kolekcija ubraja i bočicu sa sivom bojom somota (Ouverture) i dva crna izdanja (Classica i Opera).

sospiro erba gold

SOSPIRO ERBA GOLD
EXCLUSIVELY FOR SELFRIDGES

limited edition 2016

sicilijanska narandža, sicilijanski limun, kalabrijski bergamot
korpa mediteranskog voća
beli mošus, amber, Madagaskar vanila

Najnovija jarko žuta bočica dolazi kao limitirano izdanje koje će moći da se nabavi samo u prodavnici Selfridges sa kompozicijom koja reflektuje optimistično žutu boju tela bočice. Miris se otvara italijanskim citrusima (narandžom i limunom sa Sicilije) i bergamotom iz Kalabrije sa srcem opisanim kao korpa mediteranskog voća, veoma sočna i osvežavajuća. U osnovi kompozicije naglasak je na belom mošusu, kombinovanom sa amberom i Madagaskar vanilom. Ova verzija mirisa razlikuje se od prvobitnog Erba Pura izdanja, njegova je varijacija. 

Ekskluzivno Selfridges Sospiro Erba Gold izdanje dostupno je u bočicama od 100ml Eau de Parfum kao limitirano izdanje.

 

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: