Zanimljivosti Smell of Books kolekcija: New Book Smell, Classic Musty Smell, Scent of Sensibility, Eau You Have Cats i Crunchy Bacon Scent

Smell of Books kolekcija: New Book Smell, Classic Musty Smell, Scent of Sensibility, Eau You Have Cats i Crunchy Bacon Scent

06/29/09 07:50:12

od: Sandra Raičević-Petrović

Predstavjena je neobična linija mirisa lansirana da približi mirise starih knjiga, modernim čitaocima e-knjiga koji obožavaju mirise starih požutelih stranica, i za koje je miris knjiga pravi afrodizijak. Kolekcija je namenjena ljudima koji e-knjige "prelistavaju" na svojim kompjuterima, IPod uredjajuma, mobilnim telefonima... Mirisi su kreirani sa aluzijama na arome papira Vaših omiljenih knjiga, i kako navode: "kompatibilni su sa širokim spektrom uređaja (e-čitača koje koristite i formatima e-knjiga)".

Smell of Books su dostupni u 5 aroma:

  • New Book Shell
  • Classic Musty Smell
  • Scent of Sensibility
  • Eau You Have Cats
  • Crunchy Bacon Scent

New Book Smell donosi note tek odštampane knjige na novom finom papiru, uz arome lepka i mastila. Classic Musty Smell će Vas navesti da kijate, jer miriše na stare knjige zaturene i zaboravljene negde u uglovima polica. Scent of Sensibility će obožavati žene, jer donosi miris ljubičica, konja i poutpourija. Eau You Have Cats će ugoditi ljubiteljima životinja (samim nazivom parfema) i mirisati na police sa knjigama iz kuće stare bake. I peti miris ove neobične kolekcije je Crunchy Bacon Scent koji je namenjen ljubiteljima knjiga koji brinu o svom zdravlju i unose manje kalorija, i na ovaj način imati alternativu manjka holesterola čitajući uz doručak.

Ova sasvim neobična kolekcija, ima i sasvim neobično upozorenje:
"Koristite mirise u provetrenim prostorijama, mogu prouzrokovati nesvesticu i halucinacije, kao i svrab i crvenilo nosa. Ako simptomi postoje duže od osam nedelja, konsultujte se s doktorom. Ne koristiti na pravim knjigama. Ne koristiti u javnom saobraćaju. Ne koristiti kao osveživač prostora...."
Preporučena cena: $9.99

Smell of Books
 

 

Piše: Sandra Raičević-Petrović (sandrina_bambina)
Članica PunMiris Cluba

 

 

 Prethodna Zanimljivosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: