Niche parfimerija S&X by Rankin

S&X by Rankin

07/19/16 02:45:24

od: Sanja Pekić

Britanski modni fotograf Rankin udružio se sa parfimerkom Azzi Glasser (The Perfumer's Story) i predstavio svoj prvi miris S&X by Rankin. Azzi Glasser predstavila je svoju kolekciju mirisa The Perfumer's Story u 2015. godini kada je lansirala 11 limitiranih izdanja.

„Oduvijek sam želio raditi na parfemu, na mirisu", izjavio je Rankin za wwd. Azzi Glasser ga je za wwd opisala kao „vrlo seksi“ i dodala: „Za mene, parfem treba da bude seksi u svakom slučaju, ali sa ovim sam htjela da bude zarazan i da ostavlja trag za sobom, tako da kada ga nosite, prođete i ostavite esenciju i trag.“  S&X by Rankin je načinjen od nota bibera, olibanuma, kastoreuma, magnolije, jasmina i kože pomiješane sa akordima Earl Grey čaja, elemija, ambera, bielog mošusa, pačulija i guaiac drveta.

Miris izlazi 1. Oktobra 2016. godine ekskluzivno u Harvey Nichols prodavnicama i na stranici theperfumersstory. Od januara 2017 bit će dostupan i u dugim, odabranim trgovinama. Miris je dostupan kao 30 ml Eau de Parfum po cijeni od 119 USD.Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: