Zanimljivosti Ralph Lauren The Big Pony Collection poklon setovi

Ralph Lauren The Big Pony Collection poklon setovi

02/12/11 05:03:06

od: Sandra Raičević Petrović

Popularna The Big Pony Collection koja je predstavljena prošle godine i ubraja četiri živopisna mirisa, u susret Danu zaljubljenih lansira nove poklon setove. Mirisni parfemski tim - Sports, Seduction, Adventure i Style dostupan je u poklon setu koji ubraja sva četiri mirisa u bočicama od po 15ml (4 x 15ml).

Pored ovog seta, Ralph Lauren nudi i četiri veoma zanimljiva seta koja svakako ubraja pomenute parfeme The Big Pony kolekcije kombinovane sa zip-torbama i rokovnicima kreiranim u duhu i bojama svakog od mirisa kolekcije. Uz četiri moderna seta dobijate bočice u količini od 75ml EDT.

Na vama se da odaberete pravi poklon - set koji ubraja četiri izdanja ili odaberete favorita mirisno-sportskog tima.

Sportski miris No1 - citrusno-aromatične kompozicije namenjen je pobednicima. Osvežavajući tonik uzdiže pozitivan duh i daruje energiju kombinacijom lajma i grejpa, koji potpomažu pobedi.

Zavodljivi miris No2 - kreiran je kao orijentalni-fougere.Ovaj miris nudi seksi miks tamne čokolade i mošusa. Njegova crvena bočica ukazuje na temperament igrača i njegove ljubavne izazove.

Avanturistički miris No3 - donosi fougere-drveni savez koji ispituje granice želja i mogućnosti akordima nane i korenom đumbira. Miris je adresiran avanturistima, a njegova bočica obojena zelenom bojom koju upotpunjuju detalji plave boje.

Miris koji odražava stil No4 - ističe drveno voćne note. Njegova energija predstavljena je kombinacijom mandarine i drvenih nota (kyarawood). Miris dolazi u narandžastoj bočici sa crvenim detaljima, ističući jedinstven stil timskog igrača i njegovu energiju.

Novi poklon setovi dostupni su na tržištu od januara 2011. godine.

 Prethodna Zanimljivosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: