Izložbe Premiere Note: Nove kolekcije i novi mirisi

Premiere Note: Nove kolekcije i novi mirisi

04/10/17 05:06:08

od: Sandra Raicevic Petrovic

premiere note

premiere note

Francuski parfemski brend Premiere Note izlagao je na Esxence 2017. godine obogativši svoju kolekciju sa čak šest novih mirisa. Njihov štand očarao nas je dizajnom sa tri partiture na kojima su poređane bočice pojedinih kolekcija. Svaka od bočica simbolično je predstavljala pojedine note na partiturama. Lansiranjem novih mirisa Premiere Note odlučuje da svoje kreacije podeli u tri kolekcije dajući do znanja svojim mušterijama pravac i karakter svake od kolekcija. Prvu i osnovu kolekciju Prelude već dobro znamo, ona broji pet mirisa i inspirisana je pojedinim notama i sećanjima na specifične regione gde se odabrani sastojci uzgajaju i uspevaju. Partition Olfactive Prelude Collection ubraja Cedar Atlas, Java Wood, Lys Toscana, Orange Calabria i Rosa Damas.


premiere note

premiere note

premiere note


Druga kolekcija pokrenuta je mirisima Ambre Kashmir i Hymalaian Oud koji su predstavljeni 2015. godine. Sada orijentalna kolekcija Symphonie Collection dobija još tri mirisa koja su premijerno prikazana na Esxence 2017, a nose imena Aura Tonka, Rose Sheherezade i Tasman Sandal.

Aura Tonka je smolasta, topla i neodoljivo slatkasta od pralina, sokova mandarine i akorda toffee karamela. Ono što mi se dopada kod Aura Tonka izdanja je da gurmanluci nisu prenaglašeni već samo dodaju na gustini i toplini mirisa, dajući savršen balans duvansko-balzamičnim aromama tonke. Ovaj miris pored Ambre Kashmir postaje moj favorit Premiere Note kolekcije. Rose Sheherezade sam izdvojila kao jedno od krasnih orijentalnih izdanja koja su se našla na ovogodišnjem sajmu zbog topline i sirupaste slatkoće baršunaste ruže, intenzivno mošusne, tople i somotne. Treći novitet je inspirisan sandalovinom koja je interpretirana drugačije nego brojna dosadašnja izdanja sa vodećom notom sandalovine: u mirisu Tasman Santal arome sandalovine nisu mlečne i kremaste već suve i drvene, podržane ljutkastim biberom i velom tamjana. Miris sadrži misterizni štih, meditativni duh.
 

premiere note

premiere note


Treća kolekcija posvećena je svima koji vole prozračnije i nosive cvetno-voćne mirise kreirane sa stilom. Kolekcija Sonate takođe izlazi u susret ljubiteljima mirisa u Aziji koji preferiraju laganije kompozicije, sa prirodnim aromama voća i cvetova. Prva dva mirisa koja će biti dostupna na tržištu su Acacia Blanc i Blush Pear, dok će se Jade Osmanthus u prodaji naći u drugoj polovini godine.

Acacia Blanc prednost daje prolećnom buketu mimoza, hladnog jasmina i žutih cvetova brnistre, osveženih kapima bergamota. Blush Pear je romantičan, slatkast i poletan, baš kao kad proleće okiti drvo kruške brojnim cvetovima koji nude cvetno-voćne arome mameći prolaznike. Blush Pear je karakterističan po savezu belog cveća među kojima su gardenija, frezija, magnolija, đurševak i jasmin. Treći miris kolekcije Jade Osmanthus koji očekujemo kasnije na tržištu fokus stavlja na osmantus a o njemu ćemo posebno pisati kada bude dostupan na tržištu.
 

premiere note


Sve tri kolekcije Prelude, Sonate i Symphonie nude bočice iste forme u količini od 50 i 100ml. Kolekcija Prelude karakteristična je po transparentnim bočicama i čepom boje zlata; kolekcija Symphonie karakteristična je po bočicama čiji su i telo i čep u boji zlata, dok je nova kolekcija Sonate karakteristična po transparentnom telu bočica i čepovima boje srebra.

 

Fotografije: Sandra Raičević-Petrović

 

Sandra Raicevic Petrovic


 

Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 

 

 

 Prethodna Izložbe


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Advertisement

Novi Parfemi

BoeliAcqua di Sardegna
Boeli

MianaAcqua di Sardegna
Miana

Shalimar Souffle de ParfumGuerlain
Shalimar Souffle de Parfum

Desire ExtremeAlfred Dunhill
Desire Extreme

KaralyAcqua di Sardegna
Karaly

LòAcqua di Sardegna

CorosAcqua di Sardegna
Coros

Ladies Day ParisEtienne Aigner
Ladies Day Paris

Never Hide For HerOtto Kern
Never Hide For Her

Never Hide For HimOtto Kern
Never Hide For Him

Zorya VechernyayaBlack Phoenix Alchemy Lab
Zorya Vechernyaya

Zorya UtrennyayaBlack Phoenix Alchemy Lab
Zorya Utrennyaya

Zorya PolunochnayaBlack Phoenix Alchemy Lab
Zorya Polunochnaya

Feels Like Summer Mens.Oliver
Feels Like Summer Men

Feels Like Summer Womens.Oliver
Feels Like Summer Women

CharcoalPerfumer H
Charcoal

Diamond GreedyMontale
Diamond Greedy

Diamond RoseMontale
Diamond Rose

Diamond FlowersMontale
Diamond Flowers

Bois DoreVan Cleef & Arpels
Bois Dore

Uomo Salvatore Ferragamo Casual LifeSalvatore Ferragamo
Uomo Salvatore Ferragamo Casual Life

SolsticeBjork and Berries
Solstice

Histoire d'OrangersL`Artisan Parfumeur
Histoire d'Orangers

The Norns` FarmhouseBlack Phoenix Alchemy Lab
The Norns` Farmhouse

The IfritBlack Phoenix Alchemy Lab
The Ifrit

Technical BoyBlack Phoenix Alchemy Lab
Technical Boy

ShadowBlack Phoenix Alchemy Lab
Shadow

Mr. JacquelBlack Phoenix Alchemy Lab
Mr. Jacquel

Amber AbsolutelyFort & Manle
Amber Absolutely

Harem RoseFort & Manle
Harem Rose

Popularni dizajneri i parfemi: