Kolumne Praznični predlozi - U susret 2012

Praznični predlozi - U susret 2012

11/09/11 13:50:54 (3 komentara)

od: Sandra Raičević Petrović

Ukoliko planirate da obradujete sebe ili sebi drage osobe za predstojeće praznike, a pri tome niste sigurni koji parfem bi mogao da popuni vašu mirisnu kolekciju, ili pak niste probali neke od najprodavanijih mirisa u protekloj godini po statistikama parfimerije Sephora u US, daćemo vam nekoliko interesantnih predloga. Ovoga puta, u prvi plan ističemo komplete koji sadrže što više različitih izdanja jedne kuće ili pak komplete koji uključuju popularna izdanja različitih brendova.

 

Najinteresantniji komplet koji nudi Sephora je ekskluzivni Sephora Collector's Edition Fragrance Sampler For Her (u vrednosti od $175), koji ubraja 10 bočica različitih mirisa (minijatura) i vaučer koji igra ključnu ulogu kod ovog kompleta. Po ceni od $75 možete obradovati sebe ili pokloniti nekom 10 mini bočica koje će vam pomoći da nađete favorita. Uz kupljeni set dobija se vaučer koji nakon isprobanih 10 mirisa popunjavate, odnosite u Sephoru i birate jedan miris koji dobijate u velikom pakovanju (ovo važi za prodavnice Sephora.com u US i Kanadi).

Ovaj probni set od deset parfema, koji će se sigurna sam, dopasti kolekcionarima, ljubiteljima parfema a i početnicima koji žele da upoznaju različite mirise, sadrži:

- 0.05 oz Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum
- 0.21 oz CLEAN Warm Cotton Eau de Parfum
- 0.17 oz Dior Addict to Life Eau de Toilette
- 0.24 oz DKNY Golden Delicious Eau de Parfum
- 0.13 oz Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Eau de Parfum
- 0.25 oz Jennifer Aniston Eau de Parfum
- 0.17 oz Juicy Couture Viva La Juicy Eau de Parfum
- 0.17 oz Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum
- 0.33 oz Philosophy Amazing Grace Eau de Toilette
- 0.17 oz Thierry Mugler Angel Eau de Parfum

Sephora Collector's Edition Fragrance Sampler for Her (Sephora Favorites) sadrži 10 bočica koje zajedno broje 69,5ml parfema. Cena $75.

Među današnjim predlozima su i setovi kuća Dior, Harajuku Lovers, Tocca, Benefit, Escada, Bvlgari, Calvin Klein i Clinique. Svi setovi pomenutih kuća sadrže popularne mirise kolekcija i takođe mogu biti odličan poklon kolekcionarima i ljubiteljima parfema.

 

Dior u setu nazvanom Little Luxurious for Women nudi mirise Miss Dior Cherie EDP, J'adore, Hypnotic Poison i Dior Addict 2 u bočicama od 0.17oz po ceni od $53. Ovaj set je limitirano izdanje kreirano za predstojeće praznike. Ukoliko želite da u novu godinu uđete sa svim Harajuku Lovers lutkicama, predstavljen je praznični set  Harajuku Lovers Wicked Style koji uključuje svih pet mirisa kolekcije (Love, Lil's Angel, Music, Baby i G). Cena seta je $100, a mirisi su dostupni u bočicama količine 0.33oz.

Tocca nudi dve vrste prazničnih setova koji ubrajaju po tri različita mirisa. Možete odabrati trio Stela, Florence i Cleopatra ili pak Colette, Guilietta i Bianca. Mirisi su dostupni u količini od 0,5oz a setovi se kreću po cenama od $45.

Ukoliko želite četiri šarmantna Benefit izdanja, možete odabrati praznični set Crescent Row koji ubraja mirise Laugh with Me Lee Lee, My Place or Yours Gina, Garden of Good i Eva, Ring My Bella u bočicama od 0.34oz. Mirisni set od četiri Benefit izdanja namenjen je različitim raspoloženjima, a sve bočice zbog svoje veličine mogu biti uvek uz vas i stati i u večernju torbicu. Set se može nabaviti po ceni od $36.

U sred zimske idile, uvek je dobro imati delić leta i mirise voćnih koktela pored sebe. Baš zato predlažemo set od pet mirisa Escada među kojima su izdanja Taj Sunset, Sunset Heat, Moon Sparkle, Ocean Lounge i Marine Groove u minijaturnim bočicama od po 0.13oz. Neodoljive i pitke kompozicije Escada kolekcije dostupne su u setu Collector Edition Coffret, u limitiranom izdanju, po ceni od $43. Calvin Klein kuća pripremila je praznični set koji ubraja pet ženskih mirisa među kojima su Obsession, CKOne, Beauty, Euphoria i Eternity u bočicama od 0.5oz. Cena seta je $37.


Blistave kompozicije prepune sreće, poleta i optimizma mogu biti savršene za kraj ove i početak nove 2012. godine. Clinique predstavlja praznični set koji ubraja pet mirisa i nosi ime Clinique Happiness Coffret. U ovom setu dobijate pet ženskih mirisa koji će vam sigurna sam, poboljšati raspoloženje. Među njima su Happy, Happy Heart, Happy in Bloom, Happy Wealth of Flowers i Happy Hint of Citrus. Mirisi su dostupni u količinama od po 0.24oz po ceni od $37.

I za kraj, prekrasni set kuće Bvlgari koji uključuje dva mirisa -  Mon Jasmin Noir & Jasmin Noir Gift Set u bočicama od po 0.84oz. dostupan je po ceni od $70. Mirisi dolaze u prekrasnim bočicama kolekcije Bvlgari Jewel Charms, a tema ovog seta je cvet jasmina koji je vodeći sastojak oba izdanja. Jasmin kao cvet lepote i luskuza savršeno reprezentuje stil Bvlgari brenda i u mirisima Mon Jasmin Noir i Jasmin Noir interpretiran je kao lagan i prozračan a i kao zavodljiv i veoma opojan.


 
Autor: Sandra Raičević Petrović
                 (sandrina_bambina)

     Izvršna urednica Punmiris-a
 

 

 

 

 Prethodna Kolumne Naredna


Advertisement

chocolatedog
chocolatedog

jel ima u srbiji? jel ih neko video?

Nov
11
2011
Chilli2
Chilli2

da li u Zg.-u ima za kupiti tih setova?

Nov
10
2011
i_vanna
i_vanna

Idealni pokloni za ljubitelje parfema, ali prva ideja je najoriginalnija i nekako mi se najviše sviđa. Sad već i više od mjesec dana prije Božića znam što bi htjela da se nađe ispod bora ove godine.

Nov
09
2011

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: