Novosti Prada Olfactories Mirages

Prada Olfactories Mirages

03/15/17 02:15:14 (Jedan komentar)

od: Sanja Pekić

Prada je lansirala ekskluzivnu kolekciju Olfactories u 2015. godini, koja je sa sobom donijela deset parfema. U 2017. godini Prada izbacuje novu podkolekciju ove linije, inspirisanu Orijentom i nazvanu Prada Mirages, sa četiri nova luksuzna izdanja: Dark Light, Soleil au Zenith, Miracle of the Rose i Midnight Train.

 

Prada Mirages Collection
 

Mirages Dark Light (ili Amber) je miris koji predstavlja toplotu ambera u kontrastu sa svježinom aldehida. U kompoziciju su umiješane i note mošusa, vanilije sa Madagaskara, angelike i miroa.

Mirages Soleil au Zenith
(Spices) kombinuje „nevino slatki“ ylang-ylang i breskvu sa sofisticiranom esencijom sandalovine, sve na „dubokoj i mračnoj“ bazi začina vanilije, muškatnog oraha, cimeta, pimenta i kima.

 

Mirages Soleil au Zenith
 

Mirages Miracle of the Rose (Oud Rose) interpretira uvijek inspirativan miris ruže, i uz ružin asbolut kombinuje snažne akorde pačulija, kože, ouda i duhana.

Mirages Midnight Train (Patchouli) predstavlja mješavinu memorija, asocijacija i mirisa iz različitih krajeva svijeta. Sadrži akorde slatkog cedra iz Teksasa, drvenastih citrusa Andaluzije, indonežanskog pačulija i ambera.

 

Mirages Midnight Train
 

Mirisi su dostupni kao 100 ml Eau de Parfum po cijenama do £195. (via)Prethodna Novosti Naredna


Advertisement

After-eight
After-eight

Kako mocno deluju pakovanja i bocice, jos kada bi i mirisi bili na istom nivou bilo bi fenomenalno. Kupio bih ove parfeme na slepo samo zbog bocica, obozavam ovu kombinaciju boja.

Mar
15
2017

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: