Niche parfimerija Pierre Precieuse The Diamond Collection

Pierre Precieuse The Diamond Collection

10/18/16 08:13:30

od: Sandra Raicevic Petrovic

pierre precieuse tfwa 2016

Pierre Precieuse štand na TFWA 2016
 

pierre precieuse tfwa 2016

Pierre Precieuse The Diamond Collection, TFWA 2016

 

PIERRE PRECIEUSE je nova niche kuća koja svoje parfeme predstavlja pod licencom Beauty Contact. Svoje mirise premijerno su izlagali na TFWA 2016 i prikazali THE DIAMOND COLLECTION koja čine tri mirisa Black Diamond, White Diamond i Pure Diamond, kao i dva limitirana izdanja u neodoljivim bočicama plave i crvene boje, Blue Diamond i Red Diamond.
 

pierre precieuse tfwa 2016

pierre precieuse tfwa 2016

Kolekcija Pierre Precieuse inspirisana je neobra]enim dijamantima i njihovom vezom sa zlatom. Kompozicije su kreirane kao eho drevnih vremena proslavljajući viševekovnu tradiciju i umeće u kreiranju parfema širom sveta, sa akcentom na njihove različitosti u odnosu na regione i lepotu svih stilova. The Diamond Collection je poziv na beg do sunčanih peščanih dina, koje slikovito i simbolično reflektuju osećaj slobode. Pet mirisa (tri u stalnoj kolekciji i dva limitirana izdanja) prenose raspoloženja i duh modernih muškaraca i žena inspirišući ih da istraže sebe, svoj unutrašnji svet i pronađu harmoniju sa prirodom.

pierre precieuse tfwa 2016

 

PIERRE PRECIEUSE THE DIAMOND COLLECTION

pierre precieuse BLACK DIAMOND

Crni dijamant kolekcije potpisuje parfimer Maurice Remond i koncipira je kao orijentalno-drvenu. Miris se otvara narandžom, limunom, begramotom i ananasom. Srce kompozicije nudi blend suvog drveta, ruže i vodenih nota, dok je osnova sačinjena od vanile, ambera, sandalovine, pačulija i crnog mošusa.
pierre precieuse

WHITE DIAMOND

Beli dijamant potpisuje parfimerka Emilie Sabas i kompoziciju kreira kao orijentalno-cvetnu. U visokim notama su cvetovi ruže utopljeni u sočni i slatki sok od narandže. Srce nastavlja u cvetnom ritmu, spajajući ljubičice, geranijum, ylang-ylang i beli jasmin, dok orijentalni potpis poklanjaju vanila, bela sandalovina, pačuli, ambergris i beli mošus.

pierre precieuse PURE DIAMOND

Čisti dijamant kreirala je parfimerka Marine Jacolin a kompozicija je svrstana u drvene sa naglašenim amberom. Bergamot, limun i tangerina blistaju nad srcem u kome su ljutkasti đumbir, bobice kleke, korijander i pačuli. Osnova je sačinjena od ambera, suvog drveta, mošusa, benzoina, čempresa i mahovine.

pierre precieuse tfwa 2016

pierre precieuse tfwa 2016

 

Pored The Diamond Collection izdanja koja su "stalna", prezentovana su i dva posebna limitirana izdanja u prekrasnim bočicama crvene i plave boje. Red Diamond i Blue Diamond mirisi ponavljaju istu formu The Diamond kolekcije a o njihovim kompozicijama ćemo naknadno pisati.
 

pierre precieuse tfwa 2016

pierre precieuse tfwa 2016


Bočice mirisa upakovane su u kartonske kutije, elegantno izvedene, koje bočicu ostavljaju kao na pijadastalu. Druga varijanta pakovanja je luksuznija i izrađena je od drveta u kome se luskuzne bočice polažu u posebno izrezan odeljak oblika bočica. Luskuznija pakovanja od drveta čuvaju jednu bočicu, dve bočice i ceo set od tri bočice u zavisnosti od pakovanja i želje kupca. Ono što je važno istaći je da se mirisi Black Diamond, White Diamond i Pure Diamond očekuju na tržištu od januara 2017. godine.

Fotografije sa TFWA by Sandra Raičević-Petrović

 Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: