Kolumne Parfem za donje rublje - Il Profumo Ose

Parfem za donje rublje - Il Profumo Ose

06/02/11 22:18:03 (5 komentara)

od: Sandra Raičević Petrović

Nekoliko poznatih kuća popularnih po svojim fantastičnim kolekcijama donjeg rublja odvažilo se i proširilo svoju ponudu i na parfeme. Agent Provocateur provocira i donjim rubljem i mirisima Agent Provocateur, Maitresse, Eau Emotionelle i Strip dok La Perla pored svoje aktuelne kolekcije donjeg rublja kreirane u saradnji sa Jean Paul Gaultierom iz godine u godinu popunjava i svoju mirisnu ponudu.

Među La Perla mirisima možete birati romantična i ženstvena izdanja, koja prate zavodljivi imidž koji kuća plasira i svojim kolekcijama. Creation, Charme, J'Aime, J'Aime La Nuit ili pak najnoviji miris Divina mogu biti savršen izbor ukoliko želite da istaknete svoju ženstvenost.

Ali danas želim da pričamo o mirisu koji je inspirisan donjim rubljem na sasvim drugačiji način. Miris koji je kreiran sa ciljem da uzbudi, izazove i "otvori apetit" vašem partneru, i uz koga nema spavanja - miris niche kuće Il Profumo.

Ovaj miris predstavljen je pre dve godine kao jedan od neobičnih mirisa niche linije među kojima je i miris za pse Dog kao i miris za konje Horse (pogledajte članak).

Ženski miris koji je parfimer kuće Silvana Casoli kreirala sa namerom da maksimalo istakne ženstvenost i istovremeno uzbudi i zavede vašeg partnera je miris Ose.

Svi mi, birajući parfeme želimo da ostavimo utisak i tragamo za idiličnom mirisnom predstavom sebe, drugima. Parfem Ose nema tu tendenciju. Ose beskompromisno zavodi, topao je, sladak, gurmanski, srce mu je čokoladno a aura opija onog ko priđe bliže. Veoma lep, bujan i stimulativan.

Ovaj miris slatkim i gustim sokovima bele breskve daje na težini, baš kao i tamna čokolada koju naslućujem kroz čitavo trajanje ove ne tako bezazlene cvetno-voćne priče.

Agresivniji čokoladni gurmanluk predstavljen je novim mirisom kuće Il Profumo Chocolat Bambola, koji shvatam kao mnogo tamniji i gurmanskiji nastavak, ili pak znatno čokoladniju i grublju varijaciju mirisa Ose. Uz voćne note i slađušnju tamnu čokoladu Ose sadrži cvet koji beskompromisno zavodi.

Tuberoza je osetna ali ne nadmena, okružena je frezijom i blago rashlađena đurđevkom koji ostavlja tanki ledeni efekat hladeći vruć opojni miris. Belo cveće i bela breskva na vašem donjem rublju, ne verujem da ste se spremili da utonete u san.

Miris Ose dostupan je u bočici od 15, 30 ili 50ml EDP a njegove oficijalne note su: bela breskva, tuberoza, frezija i đurđevak. Pored parfema Ose predstavljena je i mirisna sveća istih nota. S ciljem da ga potpuno zavedete!

Bilo bi krajnje neukusno da postavim pitanje u vezi vašeg izbora. Ovoga puta, samo vam predlažem Ose!

 

Fotografije: Il Profumo, La Perla Lingerie

Sandra Raicevic Petrovic

Autor: Sandra Raičević Petrović
            (sandrina_bambina)
 

           Izvršna urednica Punmiris-a
        
 
 

 

 Prethodna Kolumne Naredna


Advertisement

sandrina_bambina
sandrina_bambina

Naravno da jesu, ali im nećemo otkriti identitete.

Jun
06
2011
armando_rizzo
armando_rizzo

Na ovim fotografijama NISU članice foruma, jel da? Recite: "Ne, nisu", želim da moj 22"monitor ostane čitav, i da se ne bacim kroz njega!!!! Guzich (prva fotka) trbuščić, (druga fotka) pa donje rublje, pa sexy, pa aaaaaaaahhhhhhh..."Režija reklame, izgubio sam kontrolu režijaa..."

Jun
05
2011
sandrina_bambina
sandrina_bambina

Predviđen je i za telo i za donje rublje. Stvarno je divan, mazan i izazovan:))

Jun
03
2011
Melody
Melody

Dobro de :D, jel se ovo prska po sebi tj po sopstvenoj koži ili (da izvinete) po vešu i posteljini?... ili gde god dohvatiš?

Jun
03
2011
jela011
jela011

Ose je fantastican, mazan, sladak i mek, ovo sam ocekivala od Sacrebleu ali on je presladak, prezvakast, sve pre pre. Ovaj je bas fantasticno odmeren i stvarno sexy. Ide pod obavezno.

Jun
03
2011

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: