Zanimljivosti Paco Rabanne 1 Million 18 Carats za 40000 eura

Paco Rabanne 1 Million 18 Carats za 40000 eura

08/12/09 05:58:34 (3 komentara)

od: Sandra Raičević-Petrović

Paco Rabanne 1 Million je jedno od najpopularnijih prošlogodišnjih muških izdanja koje se ove godine prodaje po ceni od 40.000 eura u inovativnom pakovanju dostojnom svoga imena.

1 Million 18 Carats je LUXE pakovanje parfema koji osvaja svojim provokativnim notama ovoga puta namenjen samo privilegovanim kupcima. Pakovanje je veoma luksuzno i kreirano od zlatnog tela krunisan dijamantom. Svaka od bočica je posebno numerisana, a izdanje je svakako limitirano. Spoljno pakovanje - koferčić u kome je smeštena dragocena zlatna poluga, kreirao je Noe Duchaufour-Lawrence.

Podsetimo na kompoziciju mirisa: Parfimeri su Christophe Raynaud, Olivier Pescheux i Michel Girard, a note zlatnog miliona - seksi crvena narandža, grejp, cimet, nana, ruža, začini, svetla koža, belo drvo, pačuli i amber. Nova bočica 1 Million 18 carats dostupna je u količini od 100ml i može se ponovo dopunjavati parfemom.

Piše: Sandra Raičević-Petrović (sandrina_bambina)
Članica PunMiris Cluba

 

 Prethodna Zanimljivosti Naredna


Advertisement

Alisa
Alisa

Jako nepraktično :D....
_______________

Ovo bih nazvala iživljavanje na zadatu temu xD.....sajam bahatosti i parfemske taštine....

Aug
13
2009
A*Men
A*Men

Pitam se da li ce ga biti kod nas, ali cisto sumnjam, i zivo me zanima da li ce ga ako se ipak pojavi, neki ovdasnji skorojevic prazilukovic kupiti?

Aug
12
2009
Wingwalker
Wingwalker

Pa zašto ustezanje.... lepo su trebali i ovaj unikatni fensi kofer da optoče nekim ultra raritetnim biserima (svaki sa serijskim brojem, naravski)i još po neki smaragd...rubin, i lepo celu konstrukciju zaokruže na milionče.

Ovako 40 soma...
nie mi jasno ...

...a kad krene u grad, taj srećnik otvori kofer i prsne se istim parfemom kao i ja koji sam ga platio iljadu puta manje...a kada ga istroši...za razliku od mene mož ga nosi na prigodnoj kajli (koja je nadam se deo kompleta.

Pa-co maj-sto-re !!!

Aug
12
2009

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: