Niche parfimerija PITTI FRAGRANZE 14: Mancera & Montale

PITTI FRAGRANZE 14: Mancera & Montale

09/19/16 04:46:32 (2 komentara)

od: Sandra Raicevic Petrovic


Kao i svake godine Mancera Paris i Montale Paris izlažu na Pitti Fragranze i predstavljaju svoje novitete. MANCERA lansira nova tri mirisa dok MONTALE predstavlja dva nova izdanja i veoma zanimljivu novost vezanu za ljubitelje mirisa za prostor jer promoviše parfimisanu kolekciju sveća najpopularnijih mirisa Montale.
 


MANCERA lansira tri nova mirisa: veoma bujni, slatkasti i opojni cvetni miris Pearl i dva mirisa koja se mogu kupiti samo u prodavnici u Parizu (Aoud Lemon Mint i Velvet Vanilla). PEARL je prekrasno izveden miris belog cveća zaslađen ušećerenim bademima, beo, opojan i svilen. Prateća reklamna kampanja i belo zlatni detalji su savršeno usklađeni sa samom kompozicijom. Bočica je izrađena sa ombre efektom u boji zlata.


 

Aoud Lemon Mint mi se posebno svideo zbog relaksirajuće letnje kompozicije koja rashlađuje ali i opušta blendom citrusa i ledene nane, oplemenjene suptilnim, elegantnim drvenim notama. Velvet Vanilla je slatka, sočna i meka; sa prominentnim buketom belog cveća čije su latice poprskane sokom crnih ribizli. Vanilu prožimaju i arome mošusa i jarkog ružičastog bibera.
 


MONTALE noviteti fokusirani su na ruže i to sam već akcentovala člankom o trendu ruža, zastupljenim među novitetima. Nova ruža kuće Montale (The New Rose) zaista kontrastuje stilom pređašnjim orijentalnim i gustim, sirupastim ružama Montale kolekcije i nudi svežu, transparentnu, mladalačku ružu. Neopterećena začinima, toplim smolama i orijentom, The New Rose "se kupa" u voću, vrlo je pitka i nosva, sočna i svetlucava. Crne ribizle i limun čine je laganom i lepršavom, a đurđevak zelenijom, svežom i prolećnom.
 


Druga ruža koju Montale promoviše je Aoud Legend (orijentalna ruža iako nema naziv ruže u imenu mirisa) koja prati Montale stil od ranije. Orijentalna, somotna, oštra šafran-ruža ugrejana je oudom, kožom i pačulijem, dok kremasti podton obezbeđuju sandalovina, labdanum i vanila. Dizajn bočica i ovde naglašava popularni ombre trend prelivanja boja.
 


Kolekcija MONTALE sveća ekksluzivno je najavljena i mogu vam reći da mirišu fantastično. Chocolate Greedy je moj definitivni favorit među svećama jer mirise bolje nego sam miris brenda. Miriše kao topljena mlečna čokolada prošarana mirisom lešnika, omamljujuće, slatko i neodoljivo. Prste da poližete! Oduševio me je i Intense Cafe koji je i jedan od mojih favorita među mirisima Montale kolekcije, ali slatkoću i ugodonost Chocolate Greedy mirisne sveće želela bih svakodnevno tokom nastupajuće zime.
 

Kolekcija sveća za sada ubraja šest mirisa i to: Aoud Night, Black Aoud, Aoud Ambre, Intense Cafe, Rose Elixir i Chocolate Greedy. Mirisne sveće dostupne su u čašama bele i crne boje sa poklopcima u boji zlata sa urezanim logotipom brenda, dizajnirani svedeno i veoma elegantno. Kolekcija parfimisanih sveća naći će se uskoro na tržištu.

 

Fotografije by Sandrina

 

 

    

 

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

sandrina_bambina
sandrina_bambina

Odlična je Mancera, kvalitetna "komercijala" u lux sektoru, sve više njihovih mirisa mi se svidja. Kompozicije su nosive i moderne, intenzitet i trajnost većine mirisa izvanredni, mislim da svako može da nađe nešto što mu se svidja.

Sep
20
2016
Sandra2
Sandra2

The new rose mi se odmah dopao i mala bočica je već na putu. Najviše mi je žao što sam propustila probati Pearl, ali na njihovom štandu je bila tolika gužva, da sam se jedva probila da uspijem probati zadnja dva noviteta od Montalea

Sep
19
2016

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: