Niche parfimerija Montale Intense Cherry

Montale Intense Cherry

01/26/17 11:10:58

od: Sandra Raicevic Petrovic

Prošle godine Mancera Paris je vrlo uspešno kreirala gurmansku trešnju, izvrsno izvedenu sa vanilom i puderastim nijansama korena irisa. Wild Cherry je pokupio brojne pohvale i dopao bi se ljubiteljima mirisa Guerlain La Petite Robe Noir i Hilde Soliani Una Tira I Altra koji traže sirupastiju, tamnu, likerastu i gustu trešnju, intenzivnu, duboku i toplu. Trešnja vlada celom kompozicijom i praktično nadvija sve nijanse koje se tokom razvoja smenjuju.
 

Montale Intense Cherry


Nova trešnja je upravo lansirana iz kuće Montale Paris i sigurna sam okupiće brojne ljubitelje voćnih aroma na martovskom sajmu parfema u Milanu, Esxence 2017. Montale je uvršćuje i u svoj asortiman, kombinujući je sa ženstvenijim cvetnim srcem i toplom, mlečno-vanilastom osnovom.

Brend Montale Paris najavljuje note crne trešnje i bergamota u početku kompozicije; cvetove jasmina i latice ruža u srcu kompozicije; i sandalovinu, vanilu i mošus kao meku podlogu cveću u voću. Ime mirisa je INTENSE CHERRY,  a očekujem jednako dobru trešnju kakva je izvedena i prošlogodišnjom kompozicijom Wild Cherry iz Mancera linije.
 

montale intense cherry


Bočica novog mirisa Montale Intense Cherry preliva se u ombre stilu od ružičaste ka zlatnoj boji i pripada voćnoj kolekciji Montale brenda. Već je dostupna na zvaničnom sajtu u količini od 100ml Eau de Parfum po ceni od 115 EUR.

 

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: