Zanimljivosti MiN New York pojačava ponudu niche mirisa

MiN New York pojačava ponudu niche mirisa

07/30/10 01:24:07

od: Sandra Raičević Petrović

MiN New York prodavnica sa Menhetna, Soho, je distributer evropskih i azijskih niche brendova koje nudi u svojoj bogatoj ponudi, kako u prodavnici u NY tako i u internet prodavnici.

MiN je poznat i po proizvodni više linija za negu kose, kao i proizvoda za negu kože. Pored manufakture, Murawczyk je je rešio da sve svoje proizvode ponudi i u maloprodajnom objektu u ulici 117 Crosby Street. Na prozoru prodavnice piše: “MiN New York Apothecary & Atelier Men’s Grooming, Fragrances & Curiosities.” Pored svojih proizvoda, MiN je generalni distributer velikog broja niche brendova (parfema).

MiN New York dobija ekskluzivna prava za distribuciju parfema Frapin i Parfum de Empire, koje planira da predstavi i u izabranim buticima u Severnoj Americi. Nakon toga sklapa dogovor i sa britanskom kućom Miller Harris i obezbedjuje distribuciju parfema Linari.

Murawczyk kaže da ove saradnje gleda kao partnership, a svoju prodavnicu kao showroom.

Prodavnica se prostire na 1200m2 i sada u ponudi ima parfeme i proizvode za negu više od 20 poznatih kuća među kojima su Taylor of Old Bond Street, Merkur and Geo. F. Trumper. Santa Maria Novella, L’Artisan Parfumeur, Aromatherapy Associates, D’Orsay i CB I Hate Perfume mirisi, kao i Nickel, Found i La Roche-Posay brednovi koji nude kolekcije za negu kože.

Prodavnica je ukrašena tamnim drvenim podovima i drvenim policama, sa mirisnim barom gde se vode parfemske konsultacije. Pored prodavnice u New Yorku Min postoji i na internetu: www.minnewyork.com

(Izvor - wwd)

 Prethodna Zanimljivosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: