Kolumne Mauboussin Pour Elle - Vernost obećana ženi

Mauboussin Pour Elle - Vernost obećana ženi

11/02/10 09:36:18

od: Sandra Raičević Petrović

Mauboussin početkom 2011. godine, lansira novi ženski miris Mauboussin Pour Elle, koji će biti dostupan u tri različite bočice. Tema novog izdanja zasniva se na ljubavi, a kao simbol ljubavi dizajneri kuće Mauboussin odabrali su i kreirali specifičan prsten koji označava vernost.


Vernost brenda prema velikim i luskuznim komadima nakita, kao i vernost žena prema samom brendu Mauboussin čine specifičnu vezu već dugi niz godina.  Miris je posvećen vernosti i ženi koja je ovoga puta u samom centru pažnje i u potrazi za mirisom koji će je izdvojiti od svih.

Ona traga za kompozicijom koja će ostaviti trag gde god da ona prođe, miris koji će privući pažnju, miris sa karakterom, harizmom i ličnošću.

Pored aure, ona traži miris koji ostavlja dug trag i moćne note koje neće biti agresivne ni vulgarno nametljive. Miris je konceptualno cvetno-voćni, sa toplom, ugodnom i senzualnom osnovom. U visokim notama nalaze se sveži i reski akordi rabarbare, crvenog voće uz cvetove narandže, srce je cvetno i ženstveno od gardenije, centifolia ruže i jasmina, dok je osnova mazna od karamela, ambera i sandalovine.

Miris Mauboussin Pour Elle kreirao je parfimer Olivier Cresp u saradnji sa Nathalie Lorson, kao pravi ljubavni napitak elegantne, samouverene i moderne žene.

Visoko kvalitetan, miris koji se pamti, moćnog traga i duge trajnosti, namenjen je ženi i veran njenoj koži.

Moj lični doživljaj je sličan samoj najavi i priči o vernosti. Bočica je masivna, prsten na čepu je veoma elegantan, a čitav dizajn rađen sa puno pažnje i želje da se ponudi luksuz koji osvaja ženu i obećava joj ljubav na duge staze. Mirisna kompozicija donosi fine slojeve kroz koje je utkana elegancija, samopouzdanje, sofisticiranost i snažna ličnost.

Visoke note donose fine sočne sokove crvenog voća umiksane sa reskim notama rabarbare, ostavljajući utisak nežnosti i prefinjenosti ali i dobrog ukusa i sofisticiranosti. Srce nastupa sa cvetnim nijansama, zagrejanim i blago zaslađenim karamelama, što ostavlja jedva čujan gurmanski eho.

Različite nijanse cvetnih akorda daju sasvim specifičnu priču, toplu i zagrejanu na koži, istovremeno praćenu visokim tonovima koji hlade, osvežavaju i elegantno uobličavaju čitav cvetni spektar. Donje note miluju kožu i uzbuđuju blagim ali prepoznatljivim akordima pačulija, miris je dugotrajan, a trag za ovim izdanjem zaista ostaje oko vas.

Ovaj miris definitivno daruje dve oktave, istovremeno pružajući bogatu toplu cvetnu srž osveženu reskim šik elementima. Ukoliko bih birala neko od novih izdanja koja nas očekuju u narednom periodu, biram upravo Mauboussin i rado prihvatam prsten vernosti koji mi se nudi!

Bočice Mauboussin Pour Elle su dostupne u tri različita oblika i količine, skulpturalnih oblika kod kojih se motiv zvezde pretapa u motiv cveta, proslavljajući rascvetavanje ljubavi. Na samom vrhu bočice je teški zapušač sa prstenom koji označava vernost i amblem je ljubavi.

Spoljno pakovanje je bele boje, ukrašeno crnim detaljima i Maubousin zvezdicama (logom brenda). Parfemska voda dolazi u tri količine, od 30, 50 i 100ml EDP. Reklamno lice je Elsa Zilberstein, internacionalna zvezda, koja je Mauboussinova muza.


Autor: Sandra Raičević Petrović
            (sandrina_bambina)
 

       Izvršna Urednica Punmiris-a

 

 

 Prethodna Kolumne Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: