Niche parfimerija Mancera Paris Black Gold

Mancera Paris Black Gold

01/28/17 13:02:36

od: Sandra Raicevic Petrovic

 


Novi korak za Mancera Paris i nova verzija prepoznatljive bočice, ovoga puta potpuno crna, mat površine sa slovima i čepom u boji zlata, dok debelo stakleno dno bočice ostaje transparentno i sa sivim finišom. MANCERA BLACK GOLD dolazi nakon Božićne kolekcije koja je proslavila praznike na poseban način - pojedinim izdanjima odbrojavajući do Nove godine (30. 12. 2016. godine kao poslednji u kolekciji lansiran je neobični Choco Violet).
 

mancera black gold


"Svežina i snaga ujedinjene misterioznom i jedinstvenom kompozicijom. Muževan, moderan i prenaglašen!" - opisuju ga iz brenda Mancera!

MANCERA BLACK GOLD otvara se kombinacijom citrusa, ouda iz Nepala, lavande, cimeta i muškatnog oraščića. U srcu su egipatski jasmin, ljubičica, ruža, morske note i listovi pačulija dok je osnova sačinjena od vetivera, drvenih akorda, kožnih nota, ambera i senzualnog, belog mošusa - navodi se iz brenda.

mancera black gold

MANCERA PARIS
BLACK GOLD


edition 2017

citrusi, oud iz nepala, sveža lavanda, cimet, muškatni oraščić
egipatski jasmin, ljubičica, ruža, morske note, listovi pačulija
vetiver, drvene note, koža, amber, beli mošus


Miris je već u prodaji na zvaničnom sajtu brenda Mancera Parfums i dostupan je u bočicama od 60ml Eau de Parfum po ceni od 80 eura i 120ml Eau de Parfum po ceni od 135 eura. Posetioci sajma Esxence u Milanu imaće prilike da ga probaju krajem marta uz brojne Mancera edicije i nedavno lasnirane mirise Božićne kolekcije.

 

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: