Niche parfimerija Mancera Parfums Paris Exclusives: Aoud Lemon Mint i Velvet Vanilla

Mancera Parfums Paris Exclusives: Aoud Lemon Mint i Velvet Vanilla

07/13/16 10:25:28

od: Sandra Raicevic Petrovic

MANCERA PARFUMS lansira dva mirisa koja se mogu nabaviti isključivo u Montale prodavnici u Parizu i pripadaju kolekciji Paris Exclusives. Reč je o izdanjima AOUD LEMON MINT i VELVET VANILLA, predstavljenim u junu 2016. godine.

Mancera Aoud Lemon Mint je uniseks izdanje koje u visokim notama nudi pregršt osveženja, mešajući citrusne sokove limuna i mandarina sa ledenim, začinskim nijansama bibera. Začinske arome kardamona takođe su utkane međ citruse, dok mlečno.kremastu i maznu notu obezbeđuju bademi. Srce kompozicije je medno i slatko od egipatskog jasmina, podržanog toplinom pačulija i ouda. U osnovi su koža, amber, vetiver, mošus i vanila. Miris je dostupan u bočici od 125ml Eau de Parfum.

Mancera Velvet Vanilla startuje sočno, osvežavajuće i žustro. Visoke note spajaju sokove mandarina sa anđelikom, kruškom, karanfilićem, ružičastim biberom i gustim nijansama crne ribizle. Nakon voćno-začinskog starta kompozicijom preovlađuje opojno cveće; tuberoza, ruža, neroli i cvetovi jasmina. Osnova nudi baršunasti i kremasti finiš od mošusa i vanila i savršena je potpora raskošnom cvetnom buketu. Miris je dostupan u bočicama od 125ml Eau de Parfum.

Mirisi Paris Exclusive kolekcije Aoud Lemon Mint i Velvet Vanilla mogu se kupiti u Montale Parfums prodavnici na adresi 68, rue Pierre Charron 75008 PARIS

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: