Niche parfimerija M. Micallef Secrets of Love: Delice, Glamour, Sensual

M. Micallef Secrets of Love: Delice, Glamour, Sensual

08/17/16 04:29:09 (Jedan komentar)

od: Sandra Raicevic Petrovic

Francuska kuća M. Micaleff predstavila je novu kolekciju mirisa Secrets of Love sa tri bogata orijentalno-cvetna mirisa Delice, Glamour i Sensual čije kompozicije potpisuje parfimer Jean Claude Astier. Kompozicija mirisa Delice otkriva tajne seksualnosti, Glamour ističe dramatičnu stranu ljubavi, dok miris Sensual slavi eleganciju žene i njenu lepotu. Šmek svim kompozicijama poklanja akord muškatnog oraščića ukrojen u orjentalno-cvetne nijanse.

M. Micallef Delice u visokim notama muškatni oraščić kombinuje sa sočnim i slatkim narandžama i lovorovim listom. Srce je začinjeno i slatko od cimeta i tamnih gurmanskih šljiva koje prelivaju somotne latice ruža. Osnova kompozicije ističe orijentalni karakter blendom oud drveta i meke i senzualne vanile.

M. Micallef Glamour muškatni oraščić kombinuje sa cimetom i šafranom koje osvežava voćnim notama jabuke i breskve. Srce mirisa nudi bogati buket jasmina i ruža, zaslađen šljivama, dok je osnova topla i mazna od kašmira, vanile, mošusa i sandalovine.

M. Micallef Sensual osvaja blistavim akordima limuna i grejpa, koje kombinuje sa galbanumom i muškatnim oraščićem. Srce je iskričavo, ženstveno i cvetno od cvetova narandže i jasmina, a osnova meka i kremasta od mošusa, vanile i sandalovine.

Mirisi kolekcije Secrets of Love dostupni su u prekrasnim bočicama od 75ml Eau de Parfum. Staklene bočice su u metalnim oklopima sa krasnim ornamentima u tri nijanse: boji srebra, boji ružičastog zlata i boji lave.

 

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

she
she

Ovo je umjetnost.

Aug
17
2016

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: