Zanimljivosti Ljupke minijature

Ljupke minijature

11/24/09 03:30:08 (11 komentara)

od: Sandra Raičević-Petrović

Nekoliko prekrasnih setova minijatura od nedavno je u ponudi. U minijaturnim bočicama parfema krije se taman toliko kapljica dovoljnih za nekoliko proba mirisa, a šarmantne bočice kasnije mogu poslužiti kao ukras dok se neke mogu iskoristiti kao mini punjive bočice za vašu torbicu. Zgodna i praktična izdanja dolaze nam iz kuća Chanel, Tom Ford, Dolce&Gabbana, Dior, Donna Karan New York, Clean.

Chanel predstavlja luksuzni set u kome su parfemske bočice No5, Coco Mademoiselle, Coco, No19 i Allure u količinama od po 0.12oz.($110$).
Tom Ford lansira set od pet minijatura u količinama od po 4ml. U setu su Black Orchid, Voile de Fleur, White Patchouli, Extreme i Tom Ford for Men. ($90)

Kreatori Dolce&Gabbana predstavljaju novogodišnji set minijatura koji uključuje pet novih mirisa kolekcije namenjen mladjoj i dinamičnoj populaciji. Uključuje zavodljivi, sexy, provokativni Le Bateleur; samouverenu, uspešnu i harizmatičnu L'Imperatrice; poželjnu, romantičnu i senzualnu L'Amoureaux; avanturistički, kreativni i eksperimetalni La Roue de la Fortune; i misterioznu i delikatnu La Lune. Svaka od bočica dostupna je u količini od 0.67oz (20ml) po ceni od oko $65.

Dior lansira svoje favorite: J'Adore, Miss Dior Cherie, Hypnotic Poison i Addict 2 u količinama od po 0.17oz (5ml), po ceni od $45; dok Donna Karan plasira poklon set minijatura Be Delicious Delicious Bites, koji ubraja četiri jabuke: Be Delicious EDP x2 i Be Delicious Fresh Blossom EDPx2 u količinama od 7,5ml svaka. Cena ovog seta je $38.

Ukoliko volite mirise Clean, predstavljen je poklon set od 4 bočice od po 30ml. U setu su Clean, Warm Cotton, Shower Fresh i Simply Soap. Set je kombinovan od četiri sveža i kristalno čista mirisa, namenjena ljudima koji vole osećaj svežine na svojoj koži kao nakon tuširanja. Cena seta je $65.

Sephora.com, Bergdorf Goodman

Autor: Sandra Raičević Petrović
            (sandrina_bambina)
 

 

 

 

 Prethodna Zanimljivosti Naredna


Advertisement

ninna
ninna

mmmm,predivne su mi ove Tom Ford minijaturice...rado bih ih posjedovala, poklanjala...

Nov
25
2009
Ljubicica1906
Ljubicica1906

Obožavam minijaturice, zbog njih se i rodila moja ljubav prema parfemima!Ove su predivne...

Nov
25
2009
BlueBell
BlueBell

taman kad pomislim više me ništa ne može oduševiti, oni izbace ovo ;)

Nov
25
2009
sneza
sneza

..preslatke minijature..idealne kao novogodisnji poklon...Chanel, Tom Ford, D&G bas bih volela da budu u mojoj kolekciji...

Nov
25
2009
Chilli2
Chilli2

i ja bi.....gdje ima za kupiti?

Nov
25
2009
ninja
ninja

Ja bih sve!

Nov
25
2009
A*Men
A*Men

I ja bih vrlo rado Tomicine minijature. Štata samo što nema Gray Vetiver među njima iz meni nepoznatih razloga. E kad bi još napravio minijature Private Blend parfema mojoj sreći ne bi bilo kraja. Moje želje moji snovi.

Nov
24
2009
sandrina_bambina
sandrina_bambina

I ja bih Tomicu x5 :)))


Nov
24
2009
jela011
jela011

S obzirom na kvalitet bocica Toma Forda, ovi mali mora da su pravi fetis objekti.

Nov
24
2009
opiumfan
opiumfan

Predivno, osobito Chanel minijature!

Nov
24
2009
brany
brany

Preslatke su!

Nov
24
2009

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: