Kolumne Lady Million Paco Rabanne

Lady Million Paco Rabanne

09/23/10 23:46:44 (Jedan komentar)

od: Elena Knezevic

Lady Million by Paco Rabanne lansiran je na američko tržište 20. Rujna 2010. Ovo ljeto pojavio se u Francuskoj, dvije godine nakon mega popularnog muškog parfema 1 Million (kolovoz 2008.), što potvrđuje trend začinskih slatkih mirisa za muškarce (teško ih je definirati ali lako nositi), a blizak je ženskim voćnim karakteristikama. Vrlo šarmantan i pun izazova 1 Million je impresionirao mlađe muškarce i, što je još važnije, žene, koje su manje konzervativne kada biraju mirise i sve više postaju metom truda uloženog u mušku parfumeriju. Ovdje briljantno funkcionira humorna igra s ljudskim divljenjem bogatstvu.

Mnoge žene su spremno dijelile 1 Million sa svojim muškarcima, jer su bile oduševljene njegovim ženstvenim karakterom i začarane reklamnom kampanjom. Sada mogu doći na svoje s Lady Million (pogledajte reklamu).

Lady Million zadovoljava nekoliko zahtjeva, što nije lako na tržištu na kojem vladaju kupci i obično nemaju pojma što žele. Lady Million je gurmanski cvjetni miris s daškom svega što vas može zadovoljiti, ali nije nametljiv. Parfem je elegantan i udoban, kao san mlade žene o tome da postane (a ne, ne bogata!) poželjna i omiljena jer nosi ovaj parfem. Suočimo se iskreno s našim osnovnim instinktom.

 

Kompozicija je svježa, kako je i poželjno danas, nakon stotina vodenastih svježih mirisa kloniranih od Light Blue by D&G; njegova slatkoća je precizno izmjerena u skladu s potrebama mladih dama – možda nam je potrebno malo odmora od teških, slatkih, animalističkih mirisa. Njegov voćni dio pripada malini s dobro odmjerenim gurmanskim dodirom. Kremasti cvjetni motiv uronjen je u bazu od meda, lagano, kakvim zamišljamo luksuzan život. Lady Million načinjen je s velikom pažnjom posvećenom našim željama i vjerujem da će mlade dame cijeniti kreatorov trud. Pitam se hoće li se muškarcima svidjeti kao ženama koje su se zaljubile u mušku verziju.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jeca
Urednica Punmirisa

 

 

 

 

 Prethodna Kolumne Naredna


Advertisement

A*Men
A*Men

Reklama mi se nimalo ne dopada, kao loš nastavak još lošijeg originala. Kao da nije ista osoba u print i vodeo reklami, tako deluje na momente. Reklamno lice je Hemingwayeva praunuka Dree, koja će se pojaviti i u reklami novog parfema kuće Salvatore Ferragamo Attimo.

Sep
24
2010

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: