Niche parfimerija L`Occitane en Provence Les Classiques: Ambre, Eau des 4 Voleurs, Eau d'Iparie

L`Occitane en Provence Les Classiques: Ambre, Eau des 4 Voleurs, Eau d'Iparie

09/04/16 04:58:20

od: Sandra Raicevic Petrovic

L`Occitane će 40 godina tradicije proslaviti pokretanjem nove kolekcije LES CLASSIQUES DE L'OCCITANE koja se vraća starim i veoma kvalitetnim izdanjima kuće relansirajući slavne mirise Ambre, Eau des 4 Voleurs i Eau d'Iparie. "L'Occitane okuplja najlepše mirise iz cele Provanse, a svaki je napravljen sa posebnom pažnjom i jedinstvenim dodirom. Prikupljanjem klasika kuće L'Occitane, mi se vraćamo svojim korenima i ponovo uvršćujemo kultne mirise iz prošlosti." Svaki od mirisa kolekcije Les Classiques pokrenuće divna sećanja na raznovrsne i živopisne priče slatkih mirisa Provanse - govori se iz brenda L'Occitane.

AMBREL'OCCITANE AMBRE 2016

bergamot, list frezije
labdanum, amber
mošus, pačuli, vanila

Ambre je snažni uniseks miris karakterističan po svežem otvaranju koje ubrzo zamenjuju mirne, tople i senzualne drveno-smolaste arome. Kombinacija bergamota i listova frezije vodi nas do srca u kome su svilenkasto smolaste nijanse labdanuma i ambera. Donje note naglašavaju mošus i pačuli, finalizirajući slatkom i zanosnom aromom vanile. Miris je dostupan u bočici od 75ml Eau de Parfum. Miris Ambre je prvobitno lansiran 2001 godine.

 

EAU DES 4 VOLEURS

 

EAU DES 4 VOLEURS 2016

petitgrain, bergamot
karanfičić. origano, lavanda, začini, suvo aromatično bilje
pačuli, belo drvo

Besprekorna svežina kompozicije Eau Des 4 Voleurs otkriva kombinaciju blistavih aromatičnih nota ujedinjenih sa toplinom i dubinom pačulija. U visokim notama nastupaju petit grain i bergamot, koji u srcu ustupaju mesto začinskim akordima karanfilića i origana okruženih umirujućom lavandom. Srce obogaćuju i note osušenog aromatičnog bilja i delikatnih začina. Osnova kompozicije ujedinjuje toplinu pačulija i belog drveta. Miris je dostupan u bočici od 75ml Eau de Toilette. Eau Des 4 Voleurs prvobitno je lansiran 1991. godine

 

EAU D'IPARIE

EAU D'IPARIE 2016

drvene note, ružičasti biber, ruža, božur
miro, listovi pačulija
mošus, miro, olibanum, mahovina

Eau d'Iparie poznat je po svojim snažnim orijentalnim aromama i izuzetnoj trajnosti na koži. Tople drvene note uokvirene su ružičastim biberom, ružom i božurom perfektno zagrejanim zemljanim pačulijem i mirom. Orijentalni potpis obezbeđuju somotni i gurmanski blend mira, mošusa i olibanuma, polegnutim na meki krevet od mahovine. Miris je dostupan u bočici od 75ml Eau de Parfum. Eau d'Iparie prvobitno je lansiran 2005. godine.

Pored tri mirisa koja za sada čine kolekciju Les Classiques de L'Occitane iskreno se nadam uvršćavanju fantastičnih izdanja Eau d'Azur, Feulles d'Oranger, Feu d'Orange, Ruban d'Orange i Eau de Badian kojima je takođe tokom vremena prekinuta proizvodnja i koji nedostaju mnogima koji L'Occitane brend pamte upravo po njima.

 

 

    

 

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: