Kolumne L`Erbolario Neroli gorko-slatko zadovoljstvo!

L`Erbolario Neroli gorko-slatko zadovoljstvo!

07/28/10 03:19:15 (2 komentara)

od: Sandra Raičević Petrović

Nakon obeánja koje sam sama sebi dala još početkom proleća ove godine, kada sam od prijateljice dobila malu probu Nerolija, da će ovo zaista biti moj miris leta 2010, nisam mogla a da sama sebi ne ispunim obećanje! Kao čovek od reči Neroli je postao moj svakodnevni stimulans i ima sve ono što želim u ovom prevrtljivom letu!

U ludom miksu vrelih dana, veoma visoke vlažnosti i oluja sa obilnim kišama, ovo leto je sve samo ne leto kakvo pamtim i u kakvom uživam. Baš zato mi i prija miris koji se odlično prilagođava i toplom i hladnom vremenu i sjajno deluje na moj nervni sistem - opušta i uveseljava me iz sve snage.

Ukoliko tražite miris koji vas neće ostaviti na cedilu tokom čitavog dana, čija gorčina, sočnost i reskost vas budi i pokreće na život i životne radosti, čije esencije podsećaju na guste sokove prirode, čiste i jasne kao odsjaj u oku, a blaga slast i jasna slanost (pogotovo na višim temperaturama) asocira na sveže i miomirisne losione za sunčanje sa dugih peščanih plaža, onda je ovaj miks pravi izbor za vas.

Iako gorak na prvi udar, ovaj miris vas može odbiti svojom snagom nakon prve probe, međutim, njegova igra i balansiranje među gorkim, slatkim i slanim notama pravi snažan i jasan spoj na koži. Citrusi su aktuelni, kao i cvetno srce nerolija, uz glatke sapunjaste note koje daju prefinjeniji prikaz izdanja. Zelen, cvetan, sladak, slan, ovaj miris ima sve i naklonjen je svim godišnjim dobima.

Zvanični popis nota: mandarina, bergamot, menta, majčina dušica i neroli.
Bočica - od tamno zelenog stakla, sa cilindričnim zapušačem srebrne boje.
Asortiman: EDP 50ml, krema za telo, sapuni, kupka, mirisna sveća.

Neroli nije letnja šema, a ni muvanje na kratko, neroli se igrom slučaja ušunjao u moju kolekciju i predviđam nam dugo druženje!

Zaključak:
Kvalitet - odličan!
Trajnost: 6-10 sati
Aura - odlična, široka,
Cena - pristupačna!

Fotografije by sandrina.

Autor: Sandra Raičević Petrović
            (sandrina_bambina)
 

             Urednik Punmirisa
        
 
 

 

 Prethodna Kolumne Naredna


Advertisement

Melody
Melody

Life is an orange! :lol:

Jul
28
2010
slatkisica
slatkisica

Zeleno blaženstvo ..odličan članak Sandrina.

Jul
28
2010

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: