Niche parfimerija Juliette Has A Gun Into The Void

Juliette Has A Gun Into The Void

06/02/16 01:10:46

od: Sandra Raicevic Petrovic

Ekskluzivno predstavljen u Nose.fr novi miris luksuzne kolekcije Juliette Has a Gun INTO THE VOID najavljen je kao "parfem sa mračnom energijom". Orijentalno-drvenog karaktera "parfem sa gravitacionim silama, nevidljiv a tako razoran. U vakumu, mi se oslobađamo svih fizičkih sila i zakona".

INTO THE VOID pripada LUXURY kolekciji koja ubraja mirise Oil Fiction, Moon Dance i White Spirit. Kao četvrti miris ove kolekcije Into The Void prikazuje čovekovu znatiželju za progresom u nauci i silama koje vladaju svetom u kome živimo. "Naučna dostignuća i progres našeg znanja tokom vremena omogućavaju nam da shvatimo i objasnimo brojne fenomene. Ali jedna od misterija i dalje ostaje nerazjašnjena - crne rupe. U njihovom srcu sve se slama. Prostor, vreme i svetlost nestaju, ustupajući mesto nepoznatom svetu u kome se pravila moderne fizike ruše, a gravitacija poludi".

Parfem sa tamnom energijom nudi svojevrsnu harmoniju u otvaranju, spojivši ultra-drveni koktel esencija guaiac drveta, papirusa, pačulija i kedra, kombinovane sa molekulom norlimbanolom i ambroxanom. "Kosmički fluid sa zlatnom refleksijom", kako se navodi, "jednom otpušten obitava u vazduhu kao zvezdana prašina u prostoru šireći svoje gravitacione sile, nevidljive a istovremeno tako zanosne".

Kompozicija mirisa otvara se intenzivnim akordima sladića, ustupajući srce orjidejama i tonki, dok su u osnovi umiksani drvo papirusa, cedar, pačuli, guaiac drvo, sa molekulima ambroxanom i normibanolom (norlimbanol - izuzetno snažan drveni miris sa životinjskim prizvukom i nijansama ambera; suvi drveni miris u pačuli stilu).

JULIETTE HAS A GUN LUXURY COLLECTION
INTO THE VOID


edition 2016

sladić
orhideja, tonka
guaiac, papirus, pačuli, kedar, ambroxan, norlimbanol

Miris JULIETTE HAS A GUN INTO THE VOID dostupan je u prodaji u bočicama od 100ml Eau de Parfum po ceni od 240 eura na Nose.fr.

 

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: