Zanimljivosti Inevitable Chanel No5 by Brad Pitt

Inevitable Chanel No5 by Brad Pitt

10/15/12 02:29:33 (18 komentara)

od: Sandra Raičević Petrović

Kako je i najavljeno, 15. oktobra 2012. godine Chanel predstavlja video reklamu u kojoj Brad Pitt promoviše legendarni miris Chanel No 5. Video reklamu režirao je Joe Wright, a foto reklamnu kampanju potpisuje Sam Taylor Wood i ona će se pojaviti u magazinima od novembra 2012. godine.

Brad se u novom video klipu ipak našao u ulozi promotera slavnog ženskog mirisa Chanel No5 koji ove godine slavi 91. rođendan, demistifikujući glasine oko lansiranja muške verzije. On govori:

It's not a journey,
every journey ends but we go on.
The World turns and we turn with it.
Plans dessapear, dreams take over.
But wherever I go,
there you are,
my luck, my fate, my fortune.
Chanel No 5 - Inevitable
Ovo nije putovanje,
svako putovanje ima svoj kraj ali mi idemo dalje.
Zemlja se okreće i mi sa njom.
Planovi nestaju, snovi nas obuzimaju.
Ali gde god da krenem;
ti si tu,
Moja sreća, moja sudbina, moje bogatstvo.
Chanel No5 - Neizbežan.

Chanel No5 je lansiran 1921. godine, kreirao ga je parfimer Ernest Beaux i promovisale su ga slavne zvezde među kojima su: Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Carole Bouquet, Nicole Kidman, Audrey Tatou. Posebnost ovog mirisa pleni pažnju više generacija i za mnoge ljubitelje Chanel je simbol ukusa i stila.

 

Pročitajte i Chanel For The First Time - Inside Chanel!


Autor: Sandra Raičević Petrović
(sandrina_bambina)

Izvršna urednica Punmiris-a
[email protected]

 

  Prethodna Zanimljivosti Naredna


Advertisement

Tinsi
Tinsi

Meni se svidja. Jednostavno, kratko i lepo, ni ne ocekujem neku eleganciju, Chanel 5 za mene nije elegancija, za mene je on miris prirodne koze, osmeh, smotanost, vedar dan, suze, kisa... prirodnost. Svidja mi se i Bred ovde. To je on.

Oct
24
2012
Aishwarya
Aishwarya

Tragikomedija.

Oct
17
2012
bongo
bongo

Koliko vidim na Chanelovom siteu navodno je ova katastrofa od reklame samo part 1 - prvi dio reklamnog filma??? Ili nam se sprema nešto još strašnije u slijedećem dijelu ili su gospoda iz Chanela zajedno sa režiserom Joe Wrightom uvidjeli grešku pa je žele ispraviti u part 2?
Neznam što da očekujem, ali već me je sada strah nastavka sa ovim vampirom Bradom...ovo će biti dobra noć predosjećaaaaam :)

Oct
16
2012
opiumfan
opiumfan

Vidjela sam najprije reklamu u Elleu, zadnja strana, i pomislila- šta je ovo?! Kao da je netko na brzinu priljepio fotografiju Brada Pitta , i to ne neku najuspjeliju, i uz to sličicu bočice parfema i to je to. Ne razumijem, kao da se netko zeza. Baš razočaravajuće...A sad i ovaj film, baš bezveze

Oct
16
2012
Shamaamah
Shamaamah

Eto to je to, svi opet pričamo o tome, svi spominjamu dobru staru peticu i chanel, sve zuji od ove reklame, postigili su cilj i loša reklama je reklama. A chanel 5 ostaje netaknut, vječit...

Oct
15
2012
cicus
cicus

Očigledno Bred Pit nije dovoljan, bojim se da je ovo ispala antireklama.

Oct
15
2012
Iris_983
Iris_983

Ne zna gde bi usmerio pogled... Verovatno je trebao delovati kao da razmislja, a on kao da nije dobro upamtio tekst, pa se napreze da se priseti, sav zbunjen.
Nedovršeno, neupečatljivo, nepamtljivo.
Nije im ovo trebalo.

Oct
15
2012
A*Men
A*Men

Ovo izgleda ko proba svetla, ili generalna proba teksta. Nedovršeno posebno za tolike pare koje su spucali, a Lagerfeldov styling je ovde itkekako zakazao.
U odnosu na onu Baz Luhrmana sa Nicole Kidman i Rodrigom Santorom, ili pak one Luc Bessona sa Estellom Warren i vukovima i temom Crvenkape, ili pak onom Ridley Scotta sa poečtka 80tih ultra slaba reklama. Kao teaser trailer za celu reklamu da je.

Oct
15
2012
just2
just2

@laurab - definitivno se slažem s tobom!
Brad ima toliko dobrih i sexy izdanja - tipa ono u Oceanovih (kojigodbroj) - da jednostavno ne mogu vjerovati da reklamira peticu baš u ovakvom izdanju ...

Oct
15
2012
laurab
laurab

OK, kužim poentu, zaštitno lice je Brad Pitt-sa kojim apsolutno nema greške! Voljeli ga ili ne, lafac je! Bio kratko ošišan, okupan, uglađen, čupav ili dirty bad boy-to je Brad Pitt i uvijek je bio i ostat će neodoljiv i tiha patnja mnogim ženama (i ponekim muškarcima) ovoga svijeta. Sviđa mi se recitacija teksta u reklami, dobro glumi, dobar dojam ostavlja ali, po meni, greška je što reklamira Chanel br.5 u tom nekom, klošarsko-ležernom izdanju. Ako ništa, Chanel br.5 je pojam elegancije, luksuza, života na visokoj peti, uglađenosti isl... Lijepo bi ja ovog Brada okupala, ošišala, obrijala, obukla u najljepše odijelo & košulja & kravata sa Chanel potpisom! Eto nek padne i reklama za outfit. Ali ako već želi ostaviti dojam kulera, košulja ne mora biti zakopčana do grla a kravata može biti u opuštenom izdanju-kao da ga je Angelina (koja nosi Chanel 5) upravo razbarušila. :)

Oct
15
2012
lakacha
lakacha

Od "glume" teksta ofucanog ili ti nekog pustinjskog lika ON govori o njemu "parfemu" Brad, Brad...ipak nije bilo dovoljno ovo što je katastrofalno napravljeno. Samo sam se uhvatila za glavu....bože mili :/

Oct
15
2012
Bibidibobidiboo
Bibidibobidiboo

WTF! Šta je bilo ovo? Izgovaranje ljepog teksta. Jako mi je žao ali ova reklama djeluje kao za slepe i slabovidne kojima ovakva slika ne kvari dojam.

Oct
15
2012
dara
dara

Katastrofa, kakvu je pacenicku facu napravio ne bi mi dobio ni 7 dolara. Elem bongo duso, cuo za intervju sa vampirom? Bred je igrao vampira 20 godina pre nesrecnih saga.

Oct
15
2012
carolina
carolina

Bezlični i ofucani Brad Pitt u reklami za parfem koji simbolizira vječitu eleganciju?!
Ima puno drugih glumaca s jakom karizmom i profinjenim izgledom koji bi puno bolje pristajali legendarnoj petici, npr. Clive Owen, Colin Firth, Jean Dujardin...
Ovo mi je samo bijedan pokušaj dizanja prašine.
Jako razočaravajuće za jedan Chanel.

Oct
15
2012
bongo
bongo

Već dugo nisam vidio ovako lošu reklamu, djeluje nezanimljivo i jeftino, a Brad je na njoj zaradio 7 mil.USD, nevjerojatno! Bez obzira na lijepi tekst meni on ovdje izgleda kao vampir iz Sumrak sage, umoran i blijed, totalno nezainteresiran za ono što govori, samo sam čekao da pokaže zube. Kakav promašaj za Chanel!

Oct
15
2012
mayalena
mayalena

Reklama je lepa i jednostavna, ali kao da fali jos nesto... nadala sam se nekoj duzoj prici, reklami u vidu kratkog filma poput onih sa Nikol Kidman i Odri Tatu. Petica to zasluzuje. Ocigledno su mislili da je Bred sam po sebi dovoljan.

Oct
15
2012
just2
just2

Zar stvarno? To je to?! 10 mil. $ vrijedna reklama ...
Unatoč lijepom tekstu koji Brad izgovara, za mene je ova reklama ostala nedorečena i na kraju mi ipak nema smisla - zašto baš on?
Očito nije dovoljno biti samo drugačiji.

Oct
15
2012
Melody
Melody

Trt! Tresla se gora - rodio se miš.

Oct
15
2012

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: