Novosti Hugo Boss Hugo Iced

Hugo Boss Hugo Iced

01/09/17 02:37:20

od: Sandra Raicevic Petrovic

 

HUGO BOSS HUGO ICED


Početkom 2017. godine Hugo Boss lansira novo izdanje Hugo linije karakteristično po drveno-aromatičnim notama i talasom ledene svežine i energije. Miris HUGO ICED je namenjen mladom, urbanom i modernom muškarcu - navodi se iz Hugo Boss kuće.
 

HUGO BOSS HUGO FRAGRANCE


Osnovno Hugo izdanje koje postaje i jedan od "stubova" Hugo Boss kolekcije lansirano je 1995. godine. Njegovi naslednici su pratili aromatični stil prvenca i nudili različite varijacije osnovnog izdanja a predstavljene su i limitirane bočice sa kompozicijom prvenca i posebnim ilustracijama.

Među varijacijama izdvajaju se mirisi Hugo Just Different, Hugo Spray, Hugo Red kao i izdanje iz 2016. godine Hugo Extreme. Svako od pomenutih izdanja favorizuje aromatični blend interpretiran na način da iznova osvoji ljubitelje originalne "čuturice" ali i približi koncept novim, mlađim ljubiteljima mirisa.
 

HUGO ICED je namenjen milenijalcima sa porukom #YourTimeIsNow

HUGO BOSS HUGO ICED

Kompozicija novog "ledenog" Hugo-a spaja note sleđene nane, divljeg čaja, gorke narandže, kleke i vetivera koji ujedinjeni ostavljaju utisak ledene svežine sa umirujućim i elegantnim drvenim podtonovima.

HUGO ICED

edition 2017

note:
sleđena nana, divlji čaj, gorka narandža, kleka, vetiver

Ledena svežina Hugo Iced kompozicije odražava se i u dizajnu bočice za koji je odabran metalik srebrni finiš, dok je sam oblik nepromenjen, ponavljajući prepoznatljivu čuturicu u novom metalik ruhu. Miris je na tržištu dostupan od januara 2017. godine u bočicama od 75ml Eau de Toilette po ceni od 45 EUR i u bočicama od 125ml Eau de Toilette po ceni od 63 EUR.

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Novosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: