Niche parfimerija Herve Gambs Pink Evidence

Herve Gambs Pink Evidence

02/04/17 11:59:11

od: Sandra Raicevic Petrovic

 

herve gambs pink evidence

Ono što karakteriše Herve Gambs Paris kuću je kreativni spektar proizvoda i značajan napredak od prvobitne delatnosti, izvrsnog 25.-godinjeg rada u dekorisanju cvetnih aranžmana, preko prve kolekcije mirisa za prostor, kolekcije parfimisanih sveća sve do danas postojećij parfemskih linija koje nude tri pravca: kolekciju parfemskih voda Eaux De Parfums, kolekciju Parfums Couture i meni najdražu, kolekciju kolonjskih voda izvrsnog kvaliteta i zanimljivog koncepta i kompozicija Colognes Intenses.
 

Herve Gambs Paris - TFWA 2015

Mr. Herve Gambs u Kanu, TFWA 2015
fotografija by Sandra Raićević-Petrović


Tokom razvoja parfemskog omaža kuće, Herve Gambs Paris je zakoračio u svet parfema 2013. godine ( ne računajući kolekcije mirisa za prostor koje su lansirane ranije). "Bela" kolekcija kolonjskih voda tržištu je predstavljena 2015. godine i brojala je tri parfema koja su kreirana za muškarce i žene koji na specifičan način žele da iskuse snagu prirode. "Bergamot, cvetovi narandže, gorke narandže, mandarine, grejpfrut, bosiljak, majčina duđica, komorač... Veliki broj sirovina dolazi sa juga Francuske i Italije a destilovani su u Grasse-u" - navodi se iz kuće Herve Gambs.

Novi miris Pink Evindence koji je upravo lansiran upotpunjuje Cologne kolekciju cvetnom kompozicijom, kojoj posebnu blistavost nudi iskričavi i sočni yuzu, penušajući nad cvetnim laticama, kontrastujući cveću a ujedno ga obasjavajući.
 

herve gambs pink evidence


"Novi Intense Cologne Pink Evidence takođe sadrži svoje višebrojne aspekte koji utiču na sveobuhvatnu percepciju. Herve Gambs odlučuju da rade sa irisom, ikonom puderaste ženstvenosti 19. veka, postavljenim kao kontrast yuzuu i glogu koji nude blistavo, moderno lice. Ova vrsta dvojnosti je podržana od strane delikatnih nota ljubičice i očaravajućeg traga ylang-ylanga. PINK EVIDENCE je kreiran kao omaž modernoj ženi!" - navodi se iz kuće Herve Gambs.
 

herve gambs pink evidence

Visoke note PINK EVIDENCE mirisa nude yuzu i glog; srednje note spajaju jasmin i ylang-ylang, dok je osnova sačinjena od irisa i ljubičica koje ujedinjene obezbeđuju puderasti akord nalik mirisu šminke. I sama reklamna kampanja jarkom ciklama bojom aludira na šminku moderne žene, veoma atraktivno izvedena, kao snažan kontrast beloj bočici.

Miris dolazi u količini od 100ml Cologne Intense sa koncentracijom od 8% parfemskog ulja,  proizveden je u Grasu i puderasto-cvetne je kompozicije. Dostupan je u prodaji po ceni od 130EUR za 100ml Cologne Intense na Herve Gambs Paris zvaničnom sajtu.

 

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: