Zanimljivosti Gucci luksuzne bočice za torbicu

Gucci luksuzne bočice za torbicu

12/25/10 07:43:37

od: Sandra Raičević Petrović

Gucci predstavlja luksuzne bočice za torbicu za popularna ženska izdanja Gucci by Gucci EDP, Gucci by Gucci EDT, Flora by Gucci EDT i Gucci Guilty EDT. Ove četiri bočice namenjene su božićnim i novogodišnjim praznicima kao ultimativni luksuz koji svaka žena može da ponese sa sobom.

Cilindrične bočice dostupne su sa 4 staklene ampule sa punjenjem od po 15ml. Jedna se već nalazi u samoj bočici dok su tri dodatna punjenja smeštena u spoljno pakovanje. Predviđeno je da svako od ovih pakovanja omogući lakše nošenje omiljenog mirisa u sasvim dovoljnoj količini ( 4x15ml). Bočice su veoma luskuzne i ukrašene sa Gucci gravurama ili logom brenda. 

Ženski miris Gucci by Gucci EDT je moderne chypre-cvetne kompozicije satkan od nota guave, kruške, cveta tiare sa Tahitija, pačulija, mošusa i meda. Cena Gucci by Gucci EDT Purse Spray izdanja je $77. Boja bočice za torbicu je zlatna upakovana u ružičasto spoljne pakovanje.

Ženski miris Gucci by Gucci EDP takođe donosi note guave i kruške, cveta tiare sa Tahitija, pačulija mošusa i meda. Cena Gucci by Guilty EDP Purse Spray izdanja je $94. Boja bočice za torbicu je bronzana upakovana u braon spoljno pakovanje.

Flora by Gucci EDT je cvetno-voćne kompozicije u kojoj osvežavaju fine note mandarine i cvetova božura, u srcu su akordi ruže i osmantusa, dok u donjim notama ostaje fini kremasti trag sandalovine uz koketni ružičasti biber. Cena Flora by Gucci EDT Purse Spray izdanja je $77. Boja bočice za torbicu je bela dostupna u beloj spoljnoj kutiji sa crnom i zlatastom prugom.

Četvrta bočica za torbicu kolekcije Gucci ispunjena je najnovijim mirisom Gucci Guilty edt. Ovaj miris je orijentalno-cvetne kompozicije satkan od nota ružičastog bibera, ljiljana i pačulija i ambera. Purse Spray izdanje je dostupno po ceni od $77. Boja bočice za torbicu je crna i ukrašena sa zlatnim logom dostupna u crnom spoljnom pakovanju.

Izvor: Gucci.com

Autor: Sandra Raičević Petrović
            (sandrina_bambina)
 

           Izvršna urednica Punmiris-a
        
 
 

 

 Prethodna Zanimljivosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: