Novosti Givenchy Eaudemoiselle Essence des Palais

Givenchy Eaudemoiselle Essence des Palais

02/05/17 05:43:37

od: Sandra Raicevic Petrovic


eaudemoiselle de givenchy

Kolekcija Eauemoiselle de Givenchy pokrenuta je istoimenim mirisom 2010. godine i do danas broji osam izdanja zaključno sa najnovijim "crnim" lansiranim na Bliskom Istoku. Mračna i misteriozna kompozicija Eaudemoiselle Essence des Palais budi u nama želju ka čarima Orijenta, mirisnom spletu dragocenih začina, toplini smola i rascvetalim ružama koje svojom lepotom plene i uokviruju orijentalni blend aroma.

Crna bočica sa detaljima u boji zlata sasvim očekivano pristupa kolekciji udružujući se sa orijentalnim verzijama Eaudemoiselle Ambre Velours u rubin crvenoj bočici i Eaudemoiselle Bois de Oud u bočici boje zlata koje kontrastuju ostatku kolekcije i nežnijim, klasičnijim kompozicijama.

givenchy eaudemoiselle essence des palais

 

"Plemenita i sladostrasna suština otkriva retku harmoniju čari istoka i zapada. Inspirisan veličanstvenim orijentalnim palatama, novi, originalni miris istražuje novi aspekt ženstvenosti, sa jakom dozom samopouzdanja i seksi nijansi. Kao blago 'Hiljadu i jedne noći' dragocenu Eaudemoiselle bočicu krasi crna boja i fragmenti u mat zlatnoj nijansi" - Givenchy.


Eaudemoiselle Essence des Palais
se otvara oštrim i hladnim akordima šafrana nijansiranim kožnim aromama, ujedinjenim sa korenom đumbira i tamjanom. Srce kompozicije krase cvetovi tamnih ruža, ugrejani toplinom smola mira i benzoina, dok je osnova duboka, balzamična, drvena i topla od pačulija, tonke i kedra.
 

givenchy eaudemoiselle essence des palais

GIVENCHY EAUDEMOISELLE

EAUDEMOISELLE ESSENCE DES PALAIS
edition 2017

koža, šafran, đumbir, tamjan
tamna ruža, benzoin, miro
pačuli, tonka, kedar

eaudemoiselle de givenchy


Miris Eaudemoiselle Essence des Palais ponavlja prepoznatljivu formu bočica predhodnih izdanja kolekcije a dostupan je u količini od 100ml Eau de Parfum po ceni od 555AED što je oko 140 EUR ( na zvaničnom sajtu Sephora.ae).

 

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Novosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: