Zanimljivosti Enrique Iglesias novo lice Azzaro Pour Homme mirisa

Enrique Iglesias novo lice Azzaro Pour Homme mirisa

11/10/09 05:06:29 (2 komentara)

od: Sandra Raičević-Petrović

Azzaro Pour Homme od nedavno reklamira popularni Enrique Iglesias, kome ovo nije prva reklamna kampanja koju radi kao promociju mirisa. Poznat je i po Tommy Hilfiger True Star Men reklamnoj kampanji, a i po planetarnom uspehu u prodaji preko 40 miliona albuma širom sveta.

Ovaj 34-godišnji španac, potpisao je ugovor sa Azzarom, a reklamni poster je već plasiran u javnost. Azzaro pour Homme je miris predstavljen 1978. godine, i izradjen je u saradnji sa tri nosa: Gerard Anthony, Martin Heiddenreich i Richard Wirtz. Ovaj aromatični-fougere miris uključuje kim, lavandu, žalfiju, anis, limun, bergamot, iris, bosiljak, bobice kleke, sandalovinu, pačuli, vetiver, kardamon, kedar, kožu, tonku, amber, mošus i mahovinu.


 

2008. godine, lansirano je i izdanje u kožnoj futroli Azzaro Pour Homme Edition Collection Cuir 2008. (Odeven u kožu), a 2009. godine, takodje u čast muškog izdanja iz 1978. godine, na tržište stiže i Azzaro pour Homme Elixir u bočici crvene boje, parfimera Michel Girard - a.

Fotografije Enrique Iglesiasa radio je fotograf Stephen Klein, a reklamna kampanja kreće od oktobra 2009. godine.

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
            (sandrina_bambina)
 

 

 

 

 Prethodna Zanimljivosti Naredna


Advertisement

A*Men
A*Men

Dobar izbor, a koliko sam video u Making of klipu izgleda da će neke od fotki biti iskoričćene i za novu varijantu Azzaro Pour Homme Elixir

Nov
10
2009
red_dress
red_dress

ma vidi ga što je sladak :) nisu mogli bolje izabrat hehe..

Nov
10
2009

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: