Novosti Elizabeth Arden White Tea

Elizabeth Arden White Tea

02/05/17 07:56:03 (2 komentara)

od: Sandra Raicevic Petrovic

elizabeth arden white tea


Zadovoljstvo koje pruža kultni miris Elizabeth Arden kolekcije, Green Tea iz 1999. godine i jedan od parfemskih "stubova" brenda nezamenljivo je u svojoj jednostavnosti, nežnosti i mekoći. Oduvek me je asocirao na miris okupanog ženskog tela, miris tople pare koja zagreva svilenkastu kožu; miris svežine, topline i miline; diskretan, suptilan i izrazito opuštajući. Kolekcija Green Tea je mogu slobodno reći, bujala, tokom svih ovih godina i ponudila brojne varijacije zelenog čaja sa cvetovima nektarina, lotosa, lavande, cvetovima trešnje, akordima babmusa, mimoze...
 

elizabeth arden white tea


White Tea je sasvim drugačiji od kolekcije posvećene zelenom čaju. Cilj je bio pokrenuti novu liniju koja će iako inspirisana čajem biti sasvim drugačija od tradicionalne Green Tea kolekcije. Fokus je na trenutku opuštanja i relaksacije koji je svima neophodan u brzom načinu života i svakodnevici. Mir, spokojstvo, odmor i osveženje tela i duha reinterpretirano je zaista izvrsnom kompozicijom koja će oduševiti ljubitelje aromatičnih mirisa.
 

elizabeth arden white tea


White Tea nije običan aromatični miris; sastoji se ih brojnih slojeva specifičnih nota i talasa osveženja i revitalizacije. Hladne i pitome note podižu raspoloženje, rasanjuju nas i okružuju prirodnom svežinom, zeleno-belim akordima i senzualnim triom mošusa; specijalno kombinovanim da se postigne potpuni doživljaj mira i relaksacije.

Parfimeri i stvaraoci Rodrigo Flores-Roux, Caroline Sabas i Guillaume Flavigny govore o inspiracji za novi miris Elizabeth Arden, White Tea:

"Za ovu parfemsku kreaciju želeli smo da 'uhvatimo' taj osvežavajući trenutak blažene utehe doživljen uz prvi gutljaj čaja. Para belog čaja i akordi morskog vazduha razvijaju se u slatki miris belog irisa pre finiša koji daruje toplinu drvenih nijansi Madras drveta, tonke i delikatnog blenda tri vrste mošusa."

elizabeth arden white tea


"Nežno osunčana koža, čist i hladan čaršav, dobra knjiga i prvi gutljaj čaja" - jednostavna, mala zadovoljstva, intimno poznata. Ona su glavna inspiracija novog mirisa; želja da se postigne zen efekat, da se pokrenu pozitivne emocije i lepa sećanja. Miris White Tea je poziv na uživanje; olfaktorno izmicanje iz vreve svakodnevnice, okretanje sebi i svom duhovnom miru, radovanje tišini i mirisu čaja.
 

elizabeth arden white tea


Kompozicija mirisa je stručno izrađena da naglasi karakteristične arome belog čaja obasjane penušavim italijanskim mandarinama i morskim povetarcima koji sa sobom nose pregršt biljnih i diskretno slankastih aroma. Blaženstvo koje nudi kompozicija ogleda se u spoju zelenih nota paprati, ekstrakta zelenog čaja, absoluta mate iz Paragvaja na krevetu od tri vrste mošusa, drveta Madras i absoluta semena ambrete.

"Duboko udahnite... izdahnite... uživajte i uronite u samo vaš trenutak u danu" - poručuju iz Ardena.
 

elizabeth arden white tea


Kompozicija White Tea se otvara italijanskom mandarinom, esencijom muškatne žalfije, akordom morskog vazduha i japanskim divljim papratima. U srcu je ekstrakt belog čaja kombinovan sa absolutom matea iz Paragvaja, akordom belog irisa i Sapucaya akordom. Osnova udružuje drvene note Madrasa, absolut semena ambrete, absolut tonke iz Venecuele, Ambermax i trio mošusa Serenolide®, Velvione, Sylkolide™.

elizabeth arden white tea

ELIZABTEH ARDEN WHITE TEA

edition 2017

parfimeri:
Rodrigo Flores-Roux
Caroline Sabas
Guaillaume Flavigny

 

Miris:
Čist. Izuzetan. Jednostavan.

mošusno-cvetno-drveni
 

Visoke note

italijanska mandarina,
esencije muškatne žalfije,
akordi morskog vazduha,
japanska divlja paprat

 

Srednje note

ekstrakt belog čaja,
absolut matea iz Paragvaja,
akord belog irisa,
akord Sapucaya

 

Donje note

Madras drvo,
absolut semena ambrette,
absolut tonke iz Venecuele
Ambermax
Trio mošusa (Serenolide®, Velvione, Sylkolide™)

elizabeth arden white tea campaign

Bočica novog mirisa White Tea je sačinjena od stakla, visoka i čistih i jasnih linija. Telo bočice preliva se iz mlečno bele boje ka transparentnom delu stakla u modernom ombre stilu. Njena jednostavnost i čistoća reflektuje karakter belog čaja!

Reklamna kampanja ležernošću, uživanjem u trenutku i pažljivo odabranim materijalima i bojama savršeno oslikava doživljaj White Tea mirisa.

elizabeth arden white tea body cream


Kolekcija White Tea pored toaletne vode u količini od 100ml ponudiće i parfimisane proizvode za negu tela: White Tea Pure Indulgence Body Cream, White Tea Pure Indulgence Hand Cream i White Tea Cream Deodorant. Kolekcija je dostupna u prodaji od početka februara i prvo će se naći u prodavnicama Travel retails.
 

 

ASORTIMAN I CENE

White Tea Eau de Toilette Spray $49.00 (3.3 oz. /100 ml)
White Tea Pure Indulgence Body Cream $25.00 (13.5 oz. /384 g /400 ml)
White Tea Pure Indulgence Hand Cream $9.50 (1.0 oz. /28 g/30 ml)
White Tea Cream Deodorant $12.00 (1.5 oz. /43 g/40 ml)

 

Elizabeth Arden press release

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Novosti Naredna


Advertisement

nm4
nm4

Ja prvo pročitao "white teeth" he he beli zubi, a onda vidim tea.. :)

Feb
14
2017
Nevecro
Nevecro

Zanimljivo.

Feb
05
2017

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: