Zanimljivosti Elie Saab sarađuje sa BPI

Elie Saab sarađuje sa BPI

10/03/09 13:11:53 (3 komentara)

Beauty Prestige International - BPI poznata je po saradnji sa Issey Miyake, Narciso Rodriguez i Jean Paul Gaultierom, i ubuduće kućom Elie Saab, najavljuje lansiranje prvog mirisa brenda uz parfimisani asortiman pratećih proizvoda za negu tela.

Nakon 27 godina postojanja, Elie Saab predstaviće i prvi parfem pod imenom kuće. "Stvaranje parfema je postao bitan korak u razvoju našeg couture doma. Izabrali smo partnera BPI snažnog baš kao i naše ambicije." - govori Elie Saab. Olfaktorni izazov i stvaranje mirisne kreacije prikazaće kuću u pravom svetlu, ukazujući kako na ambicije tako i dizajn marke. Elie Saab je libanski modni dizajner, (rodjen 4. jula 1964. godine) koji svoj brend osniva u Beirut-u gde mu se nalazi i glavna prodavnica, uz prodavnice koje se nalaze u Milanu i Parizu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Licenca izmedju BPI i Elie Saab potpisana je na 10 godina za kreiranje i distrubuciju mirisa po čitavom svetu kako parfema tako i pratećih proizvoda za negu tela koji će nositi ime Elie Saab.

Elie Saab i BPI press releasePrethodna Zanimljivosti Naredna


Advertisement

Alisa
Alisa

:)..ovdje se ocjenjuju muškići... :))))pa da dodam svoj glas....

ZA :D...

A Saab je rodjen 4. srpnja, like me, samo dok je on maštao o parfemima, ja sam se tek iskukuljila :D...mada vjerujem da me neće razočarati jedan rak...što se parfema tiče..

Oct
08
2009
suspiria
suspiria

totalno se slažem s jelom :D

Oct
06
2009
jela011
jela011

Wow, ovaj Issey je bas dasa.

Oct
06
2009

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: