Niche parfimerija Eight & Bob Memoires de Mustique

Eight & Bob Memoires de Mustique

08/19/16 12:54:07

od: Sandra Raicevic Petrovic

Nakon mirisnih putopisa Eight & Bob, Egypt i Cap d'Antibes, američki niche brend ponudiće novu egzotičnu kompoziciju savršenu za tople letnje dane. Miris je inspirisan malim karipskim ostrvom čije kristalno čisto more, bujnu prirodu i tirkizno plavetnilo parfimer reflektuje kompozicijom koja odiše svežinom, lakoćom i delikatnim egzotičnim prizvukom.

Albert Fouquet je stvarajući Memoires de Mustique omogućio sebi (a i svima nama koji budemo probali miris) povratak na ostrvce Mustique poznato po divljoj i netaknutoj prirodi, kristalno čistoj vodi i dugim i belim peščanim plažama. Ono što ga karakteriše je divlja i netaknuta priroda koja se nije menjala vekovima kao i nestvarno lepi zalasci sunca u kojima je Fouquet uživao. Čitav doživljaj uspeo je da prenese kompozicijom kao putovanje u prošlost u svojoj najčistijoj formi.

EIGHT & BOB
MEMOIRES DE MUSTIQUE


bergamot, petit grain (listovi i pupoljci gorke narandže), neroli
cvetovi narandže, jasmin sambac, osmantus
amber, plemenito drvo, beli mošus

Memoires de Mustique u svom sastavu sadrži bergamot, petit grain i neroli u visokim notama; cvetove narandže, jasmin sambac i medni osmantus u srednjim notama i amber, plemenito drvo i beli mošus u osnovi mirisa. EIGHT & BOB MEMOIRES DE MUSTIQUE dostupan je u količini od 100ml EDP po ceni od 130 EUR (na zvaničnom sajtu Eight & Bob)

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: