Niche parfimerija E. Coudray Ylang Ylang, Rose Tubereuse, Nohiba 2016

E. Coudray Ylang Ylang, Rose Tubereuse, Nohiba 2016

10/18/16 03:04:09

od: Sandra Raicevic Petrovic

E Coudray booth TFWA 2016

E Coudray booth TFWA 2016


Na TFWA 2016 u Kanu izlagala je i kuća E. Coudray čiji se štand oduvek izdvajao po ženstvenom, aktraktivnom i šik stilu, privlačeći pažnju kombinacijom krem bele i jarko ružičaste boje sa veoma elegantnim i staklenim bočicama mirisa i parfimisanih ulja za telo, luskuznih pakovanja bogatih krema za telo i gelova za tuširanje poređanim na policama štanda.
 

E Coudray booth TFWA 2016

E Coudray booth TFWA 2016

E Coudray TFWA 2016


Kada posetite E. Coudray, dočekaće vas draga i uvek nasmejana Sylvie Dumontier koja će vam rado objasniti svaki detalj oko Coudray proizvoda i ponuditi da testirate ama baš sve što poželite. Za E. Coudray kuću gajim posebne simpatije jer je potpuno naklonjena ženi, njenoj nezi i lepoti i sve što isprobate i vidite asociraće vas na lepu, negovanu i savremenu ženu koja zna da uživa u ritualu lepote i u svakom detalju pakovanja i bočica.
 

E Coudray Rose Tubereuse

E. Coudray Rose Tubereuse

Ove godine E. Coudray kuća predstavila je više novih mirisa svoje kolekcije među kojima je Rose Tubereuse od Cecile Zarokian "stalni miris" koji se priključuje klasičnoj Coudray kolekciji. Rose Tubereuse po mom mišljenju savršeno reflektuje Coudray stil i potpuno je različit od mirisa po kojimapoznajemo rad Cecile Zarokian. Odgovorila je na opojnu cvetnu temu u kojoj plešu cvetovi tuberoze ruže "umočeni u sirupasto ulje ruže i podržani toplim smolastim aromama i mekom vanilom, klasično i elegantno bez vintidž elemenata.
 

E Coudray Nohiba 2016

E. Coudray Nohiba 2016 Limited Edition


Ono što intrigira su dva limitirana izdanja, miris Nohiba kao limitirano reizdanje u bočicama od 100ml u 2000 prikeraka i limitirano izdanje Ylang Ylang koje je ove godine imalo svu moju pažnju!
 

COUDRAY YLANG YLANG

coudray ylang ylang


Nohiba je kreirana 1978. godine i ističe se po svežini aromatičnih nota i solarnog cvetnog srca (ylanga i jasmina) na kremastoj osnovi od sandalovine i belog mošusa. Bočicu mirisa kreirao je Thierry Lecoule i ukrasio je zlatnim pom-pom detaljem oko vrata, simbolizujući budoar Coudray-a. Miris je dostupan u bočici od 100ml, a može se od septembra 2016 godine nabaviti po preporučenoj ceni od 100EUR.
 

coudray ylang ylang

E Coudray Ylang Ylang TFWA 2016


Ylang-Ylang me je potpuno oduševio. Volim dizajn bočica Coudray brenda jer njihova transpatentnost naglašava boje mirisnih "sokova" koje presijavaju na svetlu, međutim crna, neprovidna bočica je toliko lepa i zavodljiva, a igra mat reljefnih detalja i sjajnog tela čini je zaista neodoljivom. I miris je takav i bila bi prava šteta da ovo izdanje ne postane "stalno" u Coudray kolekciji. Ylang-Ylang je opojan, cvetno orijentalni, veoma zavodljiv, pravi predstavnik Codray filozofije.

Kako draga Sylvie objašnjava, Ylang Ylang je "pravi francuski miris sa pariškom aurom, suptilan, nežan i očaravajući". Zaista je takav! Njegova kompozicija spaja cvetne note irisa, ruže i ljiljana koji okružuju neodoljivi i afrodizijački ylang-ylang, sa toplom i elegantnom pratnjom sandalovine, vetivera i pačulija. Prstohvat začina nad cvećem i drvenim notama posebno zavodi i čini kompoziciju treperavom.
 

coudray ylang ylang


Sylvie Dumontier, Sandra Raicevic-Petrovic

Sylvie Dumontier, Sandra Raicevic-Petrovic TFWA 2016


Ylang-Ylang je jedan od starijih mirisa Coudray portfolia koji su ove godine predstavili kao limitirano izdanje u crnoj bočici sa priveskom u boji zlata oko vrata bočice od 100ml. Bočica dobija i specijalno pakovanje različito od svih dosadašnjih kutija, luskuzno pakovanje je okruglo; u donjem delu bočica se polaže u posebno izrezan odeljak čvrstog sundžera, a prekriva se ružičastim svilenim jastučićem. Na gornjem poklopcu izrađen je atraktivni ružičasto-zlatni logotip Coudray-a savršeno uklopljen sa crnom bojom kutije. Iskreno se nadam da ćemo i ovo izdanje imati u stalnoj kolekciji!

Fotografije by Sandra Raičević-Petrović

 Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: