Novosti Dolce&Gabbana The One feat. Emilia Clarke & Kit Harington

Dolce&Gabbana The One feat. Emilia Clarke & Kit Harington

03/13/17 04:21:23

od: Sanja Pekić

Nova lica Dolce&Gabbana The One linije preuzeta su sa seta jedne od najpopularnijih TV Serija "Igra Prijestolja" (Game of Thrones). Glumci Emilia Clarke i Kit Harington, koji u seriji tumače mnogima omiljene likove Daenerys Targaryen i John Snow, pojavit će se u novim reklamnim kampanjama od septembra 2017. i zamijeniti glumce Matthew Mcconaughey i Scarlett Johansson (koja je došla nakon manekenke Gisele Bundchen).

Za Emiliu Clarke, ovo je prva beauty kampanja, dok je Kit Harington već iskusniji; u 2014. bio je lice parfema Jimmy Choo Man.

Emilia Clarke

"Emilia Clarke je savršeno utjelovljenje Dolce&Gabbana žene, karizmatične i brilijantne. Njena osobnost i prirodna ljepota obuhvataju esenciju nove kampanje: vedre, spontane i pune života. Ona je The One!", izjavili su dizajneri Stefano Dolce i Domenico Gabbana.

Za svoj drugi odabir su rekli: "Kit Harington je upravo ono što čini Dolce&Gabbana muškarca: mlad, prirodno šarmantan, karizmatičan, sa osobnošću punom vrlina." (via)

Kampanja će predstaviti novu, Eau de Toilette verziju ženskog parfema The One Eau de Parfum iz 2006. Novi The One Eau de Toilette je najavljen kao svjež i cvjetan miris, sa fokusom na sastojak Madonna ljiljana. Za sada nije poznato da li će se na tržištu pojaviti i nova muška varijanta.

The One collection

Novi miris izlazi u septembru 2017. godine.

#DGBeauty #DGTheOnePrethodna Novosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: