Novosti Diesel Only The Brave

Diesel Only The Brave

01/23/09 04:18:27 (2 komentara)

U saradnji sa kućom L`Oreal, Diesel predstavlja parfem Only The Brave, prvo solo izdanje namenjeno muškarcima, koje će se na širem tržištu naći krajem marta i početkom aprila, u zavisnosti od regiona. Parfem je inspirisan osnivačem brenda Diesel - Renzo Rosso, i tetovažom RR na prstima ruke, koju je sebi "poklonio" za 50-ti rodjendan. Ovaj parfem je direktno povezan i sa holding kompanijom Only The Brave čiji je vlasnik Rosso, kao i sa istoimenom fondacijom osnovanom u dobrotvorne svrhe.

Bočica je prava staklena skulptura u obliku stegnute pesnice, zadimljenih i sivkastih nijansi, sa srebrnim prstenom koji na sebi nosi oznaku Diesel brenda. Koncepcija mirisa Only The Brave, naglašava orijentalne, kožne i drvene akorde, muževne, odlučne i hrabre, sa jasnim  kontrastima. Otvara se muževnim i modernim notama kože koja je usko povezana sa samim brendom. Osvežena limunom i blistavim svežim aromama, kompozicija nadovezuje drvene akorde kedra uz amber. Parfem su razvila tri nosa kuće IFF, Alienor Massenet, Olivier Polge i Pierre Wargnye.

Na video spotu se još uvek radi, a reklamna print kampanja je završena sa crno-belim portretima. Fotograf kampanje je britanac Platon, koji je radio fotografije mnogo poznatih ličnosti, medju kojima je i Barack Obama. Na reklamnima fotografijama je izmedju ostalih i Tony Ward, glumac i model.

Asortiman parfema Only The Brave uključuje toaletne vode u tri količine, 30, 50 i 75ml, uz 100ml after shave losion i balzam, 200ml parfimisane kupke, i 150ml deo spreja. (wwd)

 

Piše: Sandrina (sandrina_bambina)
Članica PunMiris Cluba

 

 

 

 Prethodna Novosti Naredna


Advertisement

Nevidjena
Nevidjena

Bocica je VRH, nema sta! Originalno i sexy! Ako nema jacinu, onda je totalni promasaj!

Jan
25
2009
A*Men
A*Men

Deluje zanimljivo, nadam se da ce biti bolji od Fuel For Life Homme koji je prelep parfem, ali na meni nazalost nepostojan

Jan
23
2009

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: