Niche parfimerija Diana Vreeland Outrageous Collection: Daringly Different, Outrageously Vibrant, Simply Divine

Diana Vreeland Outrageous Collection: Daringly Different, Outrageously Vibrant, Simply Divine

06/10/16 05:56:20

od: Sandra Raicevic Petrovic

Diane Vreeland Outrageous Collection je nova kolekcija koja ubraja mirise Daringly Different, Outrageously Vibrant, Simply Divine istih kompozicija u najjačoj koncentraciji. Alexander Vreeland, unuk poznate urednice Vogue-a Diane Vreeland pažljivo gradi brend i posle devet mirisa osnovne kolekcije lansira i mirise u koncentraciji parfema.

Svaki od mirisa Outrageous kolekcije je pažljivo interpretiran u perfume absolue koncentraciji koja sada sadrži 25% parfeskog ulja od dosadašnjih 15-18% korišćenih u verziji eau de parfum. Mirise Outrageous kolekcije iznova su radili parfimeri koji su komponovali i osnovne verzije mirisa i koristili iste note kao i kod eau de parfum izdanja. Novu kolekciju Vreeland karakteriše kao "tamniju priču sa više senzualnosti, daleko luksuzniju dublju i duhovniju namenjenu mušterijama koje tragaju za još jačim mirisnim iskustvom".

Daringly Different je komponovao Pascal Gaurin od nota kože, irisa, ruže, ouda i tonke. Ovaj miris je poseban za Alexandera jer ga seća na baku koja je dugo vremena boravila u Maroku tokom šezdesetih godina prošlog veka. U to vreme je uvela kaftan u modni svet. Outrageously Vibrant kreira parfimer Carlos Benaim i poklanja mu note listova i pupoljaka ribizle, ruže i lista pačulija, dok Simply Divine potpisuje parfimer Clement Gavarry i komponuje ga od nota zelenila, muškatnog oraščića, tuberoze, cvetova narandže, jasmina, sandalovine, kašmira, tonke i mošusa.

Što se imena osnovne kolekcije tiče, Alexander za wwd izjavljuje da je svako ime za mirise osnovne kolekcije odabrano po rečima njegove bake, što je revolucionarno jer su imena potpuno šašava. Nova izdanja u koncentraciji parfema dostupni su u bočicama od 50ml po ceni od $350. Postojeća kolekcija dostupna je u bočicama od 50ml EDP po ceni od $185 i 100ml EDP po ceni $250.

 

 

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: