Niche parfimerija Clive Christian Noble VII Collection: Rock Rose i Cosmos Flower

Clive Christian Noble VII Collection: Rock Rose i Cosmos Flower

07/25/16 23:30:35

od: Sandra Raicevic Petrovic

 

Clive Christian lansira novi mirisni duo koji če se na tržištu naći od avgusta 2016. godine. Novim mirisima pokrenuta je posebna kolekcija CLIVE CHRISTIAN NOBLE VII najavljena kao "čestita, hrabra i bezuslovno Britanska". Ženski miris Cosmos Flower komponovan je kao chypre voćni sa gurmanskim obrtom, dok je muško izdanje Rock Rose najavljeno kao orijentalno-fougere izdanje sa istaknutim amberom. Obe kompozicije karakteriše akord kakaoa!

Kompozicija mirisa CLIVE CHRISTIAN NOBLE VII COSMOS FLOWER spaja sočne i opojne akorde kreirajući ženstvenu i veoma kompleksnu fuziju nota. U otvaranju su rum i mandarine, začinjene ružičastim biberom i sokom od jabuka. Srce uvodi neodoljivi cvetni buket jasmina, ylang-ylanga, ljubičice i osmantusa obogaćene toplim, tamnim i gurmanskim aromama šljiva, dok u osnovi, nakon opojnog cveća iznova izaziva blend kakaoa i karamele, ugrejan benzoinom i amberom. Kao karakterni potpis kompoziciji ističe se akord kože.

CLIVE CHRISTIAN NOBLE VII ROCK ROSE ponudiće sveže i aromatične fougere nijanse koje tokom razvoja mirisa zagrevaju amber i kakao. Početak mirisa je svež i iskričav od nerolija i bergamota, delikatno začinjen i rashlađen ljutim crnim biberom. Tokom razvoja akordi lavande i muškatne žalfije doprinose aromatično-biljnim nijansama, obogaćeni ljubičicom i cvetovima labdanuma (rock rose). Kao i kod ženskog izdanja, kakao karakteriše note osnove, ovoga puta ujedinjen sa pačulijem, amberom i elegantnim vetiverom.

COSMOS FLOWER

chypre-voćni-gurmanski

rum, mandarina,
ružičasti biber, jabuka
jasmin, ljubičica, osmantus,
ylang-ylang, šljiva
kakao, karamela, benzoin,
amber, koža

ROCK ROSE

fougere-amber

neroli, bergamot,
crni biber
lavanda, muškatna žalfija,
ljubičica, rock rose
kakao, pačuli,
amber, vetiver

Mirisi kolekcije Clive Christian Noble VII dostupni su u crnim bočicama u količini od 50ml Eau de Parfum. Bočice mirisa polegnute su u luskuzne kutije na somot bordo boje. Cena novih mirisa biće EUR 495.

 

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: