Niche parfimerija Casamorati 1888 Dolce Amalfi

Casamorati 1888 Dolce Amalfi

01/15/17 10:46:17

od: Sandra Raicevic Petrovic

 

casamorati 1888 dolce amalfi


8. januara 2017. godine Xerjoff Casamorati 1888 predstavlja još jedno ekskluzivno i limitirano izdanje koje je baš kao i prošlogodišnja Italica dostupno u posebnoj prodavnici. Fantastični gurmanski miris Italica imala je sreću da "dobije" prodavnica Harvey Nichols u Londonu gde se ovaj miris jedino može nabaviti, dok je novo izdanje DOLCE AMALFI posebno pravljeno i namenjeno za Xerjoff butik koji se nalazi u Dubai Mall-u.


 

SERGIO MOMO OTKRIVA DOLCE AMALFI U XERJOFF DUBAI MALL PRODAVNICI

Osnivač i vlasnik Xerjoff-a Sergio Momo je u Dubaiu predstavio Dolce Amalfi i još jednom zaljubljenicima u Casamorati 1888 liniju dao malo teži ali i slađi zadatak da dođu do svog primerka novog mirisa popularne kolekcije. Dolce Amalfi slavi lepotu gradića Amalfija, njegovu obalu, italijanski šarm juga i neodoljive mirise Mediterana.
 

casamorati 1888 dolce amalfi

casamorati 1888 dolce amalfi

sergio momo unveiling casamorati 1888 dolce amalfi in dubai


Kako se navodi iz brenda Xerjoff: "Romantični parfem teče starim putevima Amalfija noseći sa sobom priče i sećanja na bezvremensko mesto. Južno od haotičnog i fascinantnog Napulja, vijugava i krševita obala Amalfija bila je magnet za posetioce još od rimskog doba. Obala Amalfija nudi očaravajuću kombinaciju prirodnih lepota i zadivljujućih prizora: primorske planine uranjaju u more uz zapanjujuću scenu srtmih vrleti, sa primorskim gradićima i bujnim šumama."

 

casamorati 1888 dolce amalfi

CASAMORATI 1888 DOLCE AMALFI
exclusive edition for Xerjoff boutique in Dubai Mall

visoke note
jabuka, šafran, dunja, kardamon

srednje note
karanfilić, tamjan, tolu balzam

donje note
vanila, tonka, kedar, amber, mošus


Kompozicija mirisa Dolce Amalfi startuje slatkastim i voćnim savezom jabuke i dunje prožete začinskim akordima šafrana i kardamona. Srce spaja karanfilić, tamjan i tolu balzam, dok donje note donose sve toplije arome od vanile, tonke, ambera, kedra i mošusa.

Miris Casamorati 1888 bojom bočice prenosi osećaje slatkog života, žutih italijanskih limunova i zrelih dunja, osvajajući srećom i toplinom kompozicije, dok spoljno pakovanje bele boje na sebi sadrži krasne ilustracije Amalfija, priobalja i dunjinog drveta sa zrelim plodovima. Miris je dostupan u bočicama od 100ml Eau de Parfum.

 

Xerjoff, Casamorati 1888 press release

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: