Novosti Carolina Herrera Herrera Confidential Gold Incense

Carolina Herrera Herrera Confidential Gold Incense

02/17/17 04:18:13

od: Sanja Pekić

Gold Incense je novi miris ekskluzivne linije parfema Herrera Confidential modne dizajnerice Carolina Herrera, te prvi miris podkolekcije Eastern Treasures koja slavi arapsko naslijeđe, alkemiju i kulturu, kao i mirise koji predstavljaju sinonim za luksuz.

Herrera Confidential Gold Incense

Carolina Herrera de Baez, kreativna direktorica kuće i kćerka osnivačice, novim mirisom evocira sjećanja na svoju majku, njeno divljenje prema kulturama Bliskog Istoka i mirisima bezvremenske elegancije. Kompoziciju potpisuje parfimer Pierre Constantin Gueros. Ideja je bila da se oslika neko drugo vrijeme i spoj materijala kao što su zlato i tamjan.

Carolina Herrera de Baez
Carolina Herrera de Baez

Miris se otvara sa nevenom, sjemenom anđelike, bergamotom i cimetom. Dimno srce parfema uključuje atlas kedar i labdanum, na bazi tamjana Boswellia Sacra drveta, sandalovine i vanilija kavijara sa Madagaskara.

Pierre Constantin GuerosPierre Constantin Gueros

Gornje note: bergamot, cimet, sjeme anđelike, neven
Srce: kedar, labdanum
Baza: tamjan, vanilija, sandalovina

box

Miris se može nositi sam ili kombinovati sa uljima Herrera Confidential linije, kao što su Pure Oil of Rose i Pure Oil of Musk.  Dostupan je kao 100 ml Eau de Parfum po cijeni od €250.

viaPrethodna Novosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: