Novosti Calvin Klein Pure Gold Euphoria Men, Pure Gold Euphoria Women

Calvin Klein Pure Gold Euphoria Men, Pure Gold Euphoria Women

03/19/17 15:46:37

od: Sandra Raicevic Petrovic

 

calvin klein pure gold euphoria


Prateći uspeh orijentalnih izdanja Calvin Klein Liquid Gold Euphoria za žene i Liquid Gold Euphoria Men predstavljenih 2014. godine, CALVIN KLEIN u saradnji sa COTY lansira novi duo PURE GOLD. Euphoria kolekciju ove godine obogatilo je i Deep Euphoria izdanje koje će biti dostupno široj publici dok u novim mirisima Pure Gold Euphoria Men i Pure Gold Euphoria Women već  neko vreme uživaju stanovnici i posetioci Bliskog Istoka.

Nepresušna inspiracija zlatom nadahnula je dizajnere Calvin Klein-a koji bogatstvo, raskoš, toplinu i neodoljive svetlucave nijanse reinterpretiraju iznova, Pure Gold duom. Cilj je stvoriti adiktivan efekat orijentalnim blendom koji će odražavati njegovu vrednost, sofisticiranost i plemenitost.

CALVIN KLEIN PURE GOLD EUPHORIA DUO


Prepoznatljive konture i glatke površine tipične za sva Euphoria izdanja ovoga puta luskuz i lepotu naglašavaju kombinacijom mlečno bele i boje zlata. Orijentalni motivi na spoljnim pakovanjima akcentuju karakter obe kompozicije savršeno usklađeni sa dizajnom bočica novih mirisa. Muško pakovanje je izrađeno u boji zlata; bočica je bele boje obgrljena metalom u boji zlata i krunisana čepom u boji zlata, dok je spoljno pakovanje ženskog izdanja bele boje kao i "ramena" bočice dok je telo u boji zlata baš kao i čep sa graviranim imenom brenda i mirisa.  
 

pure gold euphoria women

CALVIN KLEIN
PURE GOLD EUPHORIA WOMEN


edition 2017

urme, neroli, solarne note
cvetovi narandže, ylang-ylang, badem ruža
mošus, absolut vanile, pačuli, koža, benzoin


Žensko izdanje PURE GOLD EUPHORIA WOMEN koncipiran je kao cvetno-orijentalno miris, koji uod visokih nota kreira adiktivan efekat akordima slatkih marokanskih urmi, okruženih iskričavim citrusno-cvetnim notama nerolija i solarnim notama. Srce mirisa spaja cvetove narandže koje zajedno sa ylang-ylangom ojačavaju toplu, sunčanu temu mirisa, dekorisanu primetno slatkim akordom badem ruže. Toplina i orijentalni karakter dolaze od mošusa, absoluta vanile, hrapavih akorda pačulija i kože i slatkasto-smolastog benzoina u osnovi kompozicije.

pure gold euphoria men

CALVIN KLEIN
PURE GOLD EUPHORIA MEN


edition 2017

šafran, kardamon, iglice kedra
absolut ruže, vanila infusion, kleka
sandalovina, oud, pačuli, mošus


Muški miris PURE GOLD EUPHORIA MEN karakterističan je po orijentalno-drvenoj kompoziciji prepoznatljivoj po preplitanju začina, tople vanile i intenzivnog blenda drvenih akorda. Kompozicija se otvara savezom šafrana, kardamona i iglica kedra, vodeći nas do absoluta ruže, vanile (vanilla infusion) i kleke u srcu mirisa. Plemenite drvene note sandalovine, ouda i pačulija u osnovi obgrljene su mošusom.
 

VIDEO REKLAMA
 

 

Pure Gold Euphoria Women i Pure Gold Euphoria Men dostupni su u bočicama od 100ml Eau de Parfum.


Cene:
Pure Gold Euphoria Women, 100ml Eau de Parfum, AED 500
Pure Gold Euphoria Men, 100ml Eau de Parfum, AED 400


 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 

 

 

 Prethodna Novosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: