Niche parfimerija Bond No 9 Swarovski Holiday Editions

Bond No 9 Swarovski Holiday Editions

11/23/16 15:15:48

od: Sandra Raicevic Petrovic

 

Praznična sezona ove godine nudi širok dijapazon Bond No 9 zvezda iz brojnih galaksija optočenih svetlucavim Swarovski kristalima i inspirisanih nedavnim otkrićem u svemiru, ekoplanetom Proxima b gde bi ljudska vrsta potencijalno mogla da napreduje. Kako tim Bond No9 brenda ističe, svetlucavo sazvežđe Bond No9 brenda nije udaljeno svetlosnim godinama od nas već se nalazi u ponudi u odabranim prodavnicama širom sveta ukrašavajući izloge i police parfimerija, šireći prazčini duh luksuznim dizajnom i kristalima koji se poigravaju sa svetlošću.

 


 

BOND NO 9 STAR STUDDED
SWAROVSKI GALACTIC COFFRET

 

Za početak Bond No 9 predstavlja raskošni galaktički set BOND NO 9 STAR STUDDED SWAROVSKI GALACTIC COFFRET čije je spoljno pakovanje ukrašeno i prekriveno sa 4000 ručno dodavanih kristala. Unutrašnjost kutije je ispunjena svilom tamno plave boje dubokog svemira na koju su položene bočice devet najprodavanijih mirisa brenda u količini od po 100ml svaka, ukrašene kaleidoskopom Swarovski kristala. Čak i ovalni zapušači ukrašeni su prstenovima orbite minijaturnim cabochon kamenjem. 

Pomenutih devet najprodavanijih izdanja su:

 

BOND NO 9 SIGNATURE PERFUME (sa zavodljivim blendom ouda, naglašenog ružom, mošusom i karamelom nalik tonki u bočici prekrivenoj kristalima svetle i tamnije boje ametista i purpurno somotnih kristala evociranjući na boemsku boju vina)

PARK AVENUE SOUTH (nadahnutim praštavim aromama zelene jabuke pripitomljene cvetnim aromama jasmina i sočne breskve u bočici prekrivenom meteorskom kišom od Swarovski kristala boje dijamanta)

NEW YORK MUSK (dimasta kombinacija ružine vode, cimeta, meda i irisa, gusta i bogata; u bočici smaragdno zelene boje kristala)

PERFUMISTA AVENUE (kožom obojena ruža, obogaćena tamnom i gurmanskom šljivom i toplim nijansama meda u bočici jarke astralno ružičaste boje)

MADISON SQUARE PARK (romantičan i duhovan, satkan od cvetnih nota zumbula i ruža sa tikovim drvetom, prerijskom travom i zelenilom u bočici boje ametista Nothern Lights)

QUEENS (opojni buket tuberoze koja zavodi intenzivno i sočno sa bergamotom, champacom i kupinama dostupan je u bočici inspirisanoj crnom rupom reflektovanom kristalima svetlucave crne boje)

B9 (bočicu B9 mirisa prekrivaju šareni kristali i daju joj poseban efekat a njena kompozicija tipična je po blendu gardenije, orhideje, vetivera i sandalovine)

THE SCENT OF PEACE (miris mira prepoznatljiv je po nežnim tonovima crne ribizle, bergamota i đurđevaka delikatno nijansiranih kedrovinom i mošusom; miris je dostupan u bočici dekorisanoj blistavo roze kristalima)

MADISON AVENUE (sveži, citrusno-drveni, chypre miris akcentovan je jabukom, bergamotom, kupinom, jasminom, magnolijom, pačulijem i pralinama a dolazi u bočici kristala duginih boja Aurora Borealis)


Praznični set BOND NO 9 STAR STUDDED GALACTIC COFFRET je dostupan u ograničenoj količini od samo 100 komada a njegova cena je $14,000.
Može se poručiti preko zvaničnog sajta BondNo9.com

 SIGNATURE PERFUME BEJEWELED

Ukoliko želite pojedinačnu bočicu dekorisanu Swarovski kristalima predstavljena je i BOND NO 9 SIGNATURE PERFUME SWAROVSKI LIMITED EDITION takođe posebno kreirana za ovogodišnju prazničnu sezonu. Unutar bočice je popularni miris Bond No.9 Signature prepoznatljiv po blendu ouda, ruže, tonke i mošusa. Bočicu prekrivaju pravougaoni, obli, srcoliki i kristali oblika suze u boji dijamanata i dve nijanse ametist ljubičaste boje. Cena ovog izdanja je $1.000 i može se nabaviti na zvaničnom sajtu BondNo9.com

 


U ponudi su takođe i:


BOND NO 9 THE SCINTILLATING SCENT OF PEACE SAMPLER (set ubraja bočicu od 50ml parfemske vode The Scent Of Peace Swarovski; The Scent of Peace dve minijature od po 6ml prekrivene kristalima; The Scent of Peace Travel Spray of 7ml; The Scent of Peace parfimisanu kremu za telo od 200ml). Cena seta je 460 funti u Harrods-u.BOND NO 9 THE 1001 SOLO SUPERSTAR
(Popularni B9 miris u bočici od 100ml Eau de Parfum prekrivenoj šarenim Swarovski kristalima predstavljen je 2015. godine). Cena praznične bočice je 850 funti u Harrods-u.MAGIC IN A JEWEL BOX set minijatura koji se može nabaviti u Harrods-u. Ovaj set uključuje mirise B9 Eau de Parfum od 5ml, Queens Eau de Parfum od 5ml i Park Avenue South Eau de Parfum od 5ml, čije su bočice takođe prekrivene Swarovski kristalima. Cena seta minijatura je 2100 funti.

 

SOHO SWAROVSKI LIMITED EDITION - limitirano izdanje Soho mirisa u prepoznatljivoj zvazdastoj bočici prekrivenoj sa 472 crna i transparentna Swarovski kristala. Soho je tipičan po vrcavim i iskričavim notama cvetova narandže i petitgraina, kombinovanim sa slatkom narandžom, absolutom lista ribizle, jasminom, korenom irisa, amberom, mošusom, hrastovom mahovinom i kedrom. Miris dolazi u količini od 100ml Eau de Parfum po ceni od $1100 a može se nabaviti u prodavnicama Bond No 9 i na zvaničnoj online prodavnici BondNo9.com. 

 


FOTOGRAFIJE SA TFWA 2016 - ŠTAND BOND NO 9
PRAZNIČNA SWAROVSKI IZDANJA

 

Fotografije by Sandra Raičević-Petrović
Cannes 2016, TFWA

Praznična izdanja imala sam prilike da vidim i fotografišem u Kanu na TFWA 2016, na štandu Bond No9 gde je Laurice Rahme sa svojim timom premijerno izlagala Swarovski limitirane edicije nagoveštavajući da nam se praznici bliže. Ovom prilikom delim sa vama nekoliko fotografija zvezdastih Swarovski bočica koje su skretale pažnju svojim blistavim sjajem i ukrašavale bogatu ponudu njujorške kuće Bond No9.

 

 

Izvor: Bond No9 press release
Fotografije: Bond No9 offical i Sandra Raičević-Petrović

 

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: