Niche parfimerija Bond No 9 Soho, Bond No 9 Liberty Island

Bond No 9 Soho, Bond No 9 Liberty Island

08/19/16 11:50:32

od: Sandra Raicevic Petrovic

Atraktivna kolekcija inspirisana Dubaijem koja sada broji šest izdanja (od planiranih 9 koji će se tokom sledeće godine pojaviti na tržištu) i letnja i ležerna Bond No9 izdanja u fokusu su ovog leta u njujorškom brendu Bond No9. Najpromovisanije letnje edicije kuće u poslednje vreme su Hamptons, Shelter Island i Sag Harbour, ali ne trebamo zaboraviti i na Coney Island i Fire Island. Najnoviji miris lansiran ovog leta je Liberty Island osvežavajuće kompozicije koja u prvi plan plasira mandarine, cvetove jasmina, mošus i gurmanske nijanse marshmellowa. Ono što nas očekuje od septembra 2016. godine je novi miris Soho, koji dolazi u zvezdastoj bočici po kojoj je kuća prepoznatljiva, sa čepom drugačijim nego do sada.

Liberty Island je miris letnje, osvežavajuće kompozicije koja se otvara voćnim koktelom esencija mandarina, esencija bergamota i crnih ribizli. U srcu su cvetne note jasmina i absoluta cveta narandže, praćene marshmallow akordom i senzualnim mošusom u osnovi. Bočica mirisa je plave boje, dekorisana zvezdama. Miris je dostupan u bočicama od 50ml po ceni od $220 i u bočicama od 100ml po ceni od $295. Bond No 9 navodi da je Liberty Island "bujan i ževahan letnji miris 2016. godine koji slavi najpoznatije ostrvo na svetu, dom simbola slobode  - statue slobode sa bakljom u rukama".

BOND NO 9 LIBERTY ISLAND
edition 2016

esencija mandarine, esencija bergamota, crna ribizla
absolut cveta narandže, jasmin
marschmallow, mošus

Jesen donosi nove arome otkrivajući još jedan deo grada New Yorka. Na redu je SOHO, uniseks izdanje snažnog intenziteta i aure sa neodoljivim kiselkastim notama kombinovanim sa živahnim cvetovima narandže, slatkom pomorandžom i puderastim korenom irisa. Kompozicija mirisa Soho u visokim notama nudi svežinu petitgraina, slatku narandžu i listove i pupoljke ribizle. U srcu se razvijaju cvetne note koje čine jasmin i cvet narandže sa elegantnim puderastim prizvukom korena irisa. Osnova je sačinjena od ambera, mahovine, kedra i vetivera. Miris će biti dostupan u crno beloj bočici od 50ml EDP po ceni od $260 i 100ml EDP po ceni od $335. dolara. (U US dostupan od sredine septembra 2016. godine, u svetu dostupan od početka oktobra 2016. godine)

BOND NO 9 SOHO

edition 2016

petitgrain, slatka narandža, list i pupoljak ribizle
cvet narandže, cvet jasmina, koren irisa
amber, mahovina, kedar, vetiver

 

 

 

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: