Novosti Bentley Momentum i Momentum Intense

Bentley Momentum i Momentum Intense

02/12/17 05:21:38

od: Sandra Raicevic Petrovic

Bentley for Men

Kao novi "stub" Bentley kolekcije predstavljeni su mirisi MOMENTUM dostupni od februara 2017. godine (na zvaničnom sajtu) dok će se u prodaji naći od marta tekuće godine. Momentum i Momentum Intense predstavljaju dve verzije namenjene urbanom muškarcu. Kako se navodi iz Bentley-a: " On je željan dostignuća. Neko ko uspostavlja trendove. Pokretač. Uspešan, svestan svog stila i svoje energije inspirisan je izazovima. Od New Yorka i Shangheia do Dubaia i Londona on putuje po svetu i uživa u perspektivi urbanog pejzaža. Ovaj moderni trendseter zna kako da uživa u svakom trenutku svojih putovanja. Uvek stremi boljem, nastavlja dalje, kako na putu tako i u životu".

Bentley Momentum

Uzimajući u obzir da se radi o brendu koji proizvodi luksuzne autotmobile, akcenat u izradi parfema je takođe na kvalitetu, pokretu, pomeranju granica i urbanom hedonizmu. Mirisi se kreiraju u saradnji sa Art & Fragrances i reflektuju specifičan stil samog Bentley brenda. Novi opus Momentum pokloniće dve različite kompozicije sa dva tonaliteta i intenziteta: Momentum Eau de Toilette i Momentum Intense Eau de Parfum!

Bentley Momentum

Master parfimer Nathalie Lorson odabrala je posebne sastojke koji će preneti snažnu poruku ljubiteljima Bentley automobila i koji postižu visoki standard kvaliteta kao što je to i kod samih vozila brenda.

BENTLEY MOMENTUM EAU DE TOILETTE

Fokus Momentum Eau de Toilette kompozicije je na moćnom i snažnom spoju dubokih, toplih i kremastih nota kojima kontrastuje aromatična svežina i vibrantni akordi drveta. Kompozicija se otvara notama bergamota, vodenih nota, zelenom ljubičicom i muškatnom žalfijom. U srednjim notama su ambergris, kašmir drvo i latice jasmina, dok je osnova komponovana od sandalovine, tonke, mošusa i mahovine.

 

Bentley Momentum Eau de Toilette

BENTLEY MOMENTUM INTENSE
EAU DE PARFUM

Momentum Intense Eau de Parfum je snažniji i energičniji a kontrast između visokih nota i donjih nota je veoma prominentan. Otvara se esencijom elemija, bergamotom i esencijom lavande; u srcu su esencija geranijuma, tonka i ambergris dok je osnova sazdana od blenda amber drveta, sandalovine i mošusa.

Bentley Momentum Intense Eau de Parfum

Miris Momentum Eau de Toilette dolazi u količini od 100ml EDT u pratnji parfimisanog gela za tuširanje od 200ml dok Momentum Intense Eau de Parfum dolazi u bočicama od 60ml i 100ml Eau de Parfum.

 

 

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 Prethodna Novosti Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: