Niche parfimerija BASS SOLO by The Vagabond Prince

BASS SOLO by The Vagabond Prince

09/05/16 07:45:08 (5 komentara)

od: Elena Knezhevich

The Vagabond Prince će lansirati novi miris BASS SOLO krajem jeseni 2016. godine. Miris će biti prikazan publici na Pitti Fragranze u Firenci na umetničkoj izložbi koja se održava od 9-11 septembra 2016. godine. Bass Solo će biti četvrti parfem The Vagabond Prince brenda otpočetog mirisom Enchanted Forest, 2012. godine, za kojim su usledila izdanja Swan Princess i Land of Warriors 2014. godine. 

Miris Bass Solo je rođen vrlo brzo kao entuzijastična reakcija umetnika, Bertranda Duchaufoura ka lepoti wenge, afričkog tropskog drveta; vreli kontinent je oduvek imao specijalno mesto u Bertrandovom srcu. Wenge drvo (Millettia laurentii) je poreklom iz centralne Afrike i cenjeno je zbog svoje svoje čvrstoće i težine, čineći ga pogodnim za proizvodnju muzičkih instrumenata koji zahtevaju što veću gustinu za bolji zvuk. Wenge je takođe omiljeno zbog svoje prekrasne, tamno braon boje protkane crnim brazdama. 

Wenge drvo ne mora imati aromu ali je veoma korisno za muziku i krasno za oko, ono inspiriše parfimera da estrahuje dubuke i vibrantne akorde koje su sakriveni duboko unutar njega.

vrat ove gitare napravljen je od wenge drveta

 

Bass Solo nudi aromu iz najnižeg registra; njegova gusta melodija je komponovana od odabranih drvenih nota među kojima su meka sandalovina, slani driftwood, i blend više vrsta kedrovog drveta sa svojim komotnim, suvim nijansama. Dimasti katran i somotna breskva plove venama drveta. 

Lagani, cvetni kardamon, prekrasan sam po sebi, kombinovan je sa toplinom drveta i postaje mek  kao milovanje. Lavanda - nota sa samog vrha - reprezentuje hladni metal žica i hardvera, ujedinjujući začine i drvene note. Bertrand je veoma selektivan u svom odabiru lavande za Bass Solo, jer ona ne predstavlja samo jednu od aroma - ona peva! 

Bass Solo je vazdušaste kompozicije koja dozvoljava da je vidite iznutra. Njena struktura je prostrana dok je individualni blend nota harmoničan u svojim akordima. Ništa nije sekundarno, sve nijanse su važne i teške, i u pažljivom su odmeru: kada jednom zazvuči, kompozicija rezonuje dugo i nežno, vodeći u smole, sočnu dubinu, odjekujući iznova u mirisnim, ćubastim talasima.

Glavni motiv: topli drveni, začinski, aromatični.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bass Solo  je smešten u elegantnu, neobeleženu bočicu sa drvenim zapušačem; crno je korišćeno da reprezentuje tamu kada su naše oči zatvorene i fokusirani smo na jednostavno slušanje muzike.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

...i na prekrasni bass solo: 

 

Elena Knezhevich je osnovala Fragrantica website zajedno sa Zoranom Kneževićem 2007. godine. Od tada Elena se brine o dizajnu i sadržaju kao glavna urednica projekta.

Elena je rođena u Rusiji, studirala je slovenske jezike i književnost u Moskvi, živela u Sarajevu i Beogradu, gde se rodila ideja o Fragrantici. Sada živi u Kaliforniji.

"Živela sam nomadskim stilom života od kad sam rođena, menjala kuće, gradove i zemlje. Volim što posedujem ovo ostrvo na internetu koje sam sama napravila, da mi bude odasvud dostupno i čini da se osećam kao kod kuće."

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

guest_
guest_

Čestitke!

Oct
19
2016
zekabass
zekabass

Uf. Parfem za mene. :) Makar po imenu. :)

Sep
11
2016
jeca
jeca

Hvala puno! ;o) Sada predstavljam nas novi parfem u Firenzi, i uzivam u njemu i u izlozbi. Hvala na podrsci! ;o)

Sep
09
2016
smora
smora

Čestitke na proširenju linije!!

Sep
06
2016
Parisienne
Parisienne

Divno! Cestitam!

Sep
05
2016

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: