Niche parfimerija Atelier Cologne Citron d'Erable

Atelier Cologne Citron d'Erable

07/07/16 02:59:13

od: Sandra Raicevic Petrovic

Inspirisan Kanadom i miomirisnim sirupom javora ATELIER COLOGNE lansira novi miris koji pripada COLLECTION AZUR, kolekciji u plavim staklenim bočicama pokrenutoj prošle, 2015. godine. Kolekcija je predstavila mirise Cedre Atlas, Figuer Ardent, Mandarine Glaciale i Sud Magnolia koji kao centralnu temu kompozicija nude specijalne sastojke izvedene na specifičan način u stilu Atelier Cologne brenda. Note atlas kedra, smokve, mandarine i magnolije ove godine prati i Citron d'Erable, miris koji spaja neodoljinu blistavost italijanskih citrusa sa slatkoćom javorovog sirupa i nijansama crne ribizle ostavljajući veseo, sunčan i oprimističan mirisni trag.

Atelier Cologne Citron d'Erable je inspirisan "Temps de Sucres", tradicijom sakupljanja soka sa javorovog drveta u prekrasnoj regiji Velikih jezera. Regiju jezera sačinjavaju slatkovodna jezera Superior, Michigan, Huron, Erie i Ontario.

Kompozicija mirisa CITRON D'ERABLE otvara se sunčanim aromama limuna i mandarine uz začinske akorde sečuanskog bibera, za kojima slede slatki javorov sirup, eukaliptus i reski i gusti sokovi crne ribizle u srcu mirisa. U osnovi kompozicije je snažni i karakteristični drveni blend javora, kedra i drveta sekvoje.

ATELIER COLOGNE
COLLECTION AZUR
CITRON D'ERABLE


edition 2016

limun, mandarina, sečuanski biber
javorov sirup, eukaliptus, crne ribizla
javorovo drvo, sekvoja, kedar

 

ATELIER COLOGNE CITRON D'ERABLE dostupan je ekskluzivno u SEPHORA CANADA. Pored bočice od 100ml Cologne Absolue po ceni od C$140 i manje bočice od 30ml Cologne Absolue dostupnoj po ceni od C$100, miris je dostupan i u bočici za torbicu od 7.5ml po ceni od C$30.

 

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: